Traditional Pastry Shop Smaro

Tradiție, artă, bucuria gustului dulce

Traditional Pastry Shop Smaro, din pitorescul sat de munte Panagia, renumit în toată insula pentru dulciurile tradiționale

Cunoscătorii în ale insulei, știu că o oprire la Smaro este obligatorie și memorabilă. Renumita cofetărie patiserie Smaro se află în pitorescul sat tradițional de munte, Panagia, în centru.

Pornind în plimbare pe strada principală, spre ieșirea către Potamia, Smaro se află pe partea dreaptă.

Cu un deosebit respect pentru tradiții, patiseria este emblematică pentru bucătăria locală, folosind doar cele mai bune ingrediente din zonă. Fiecare produs de patiserie devine astfel o mică operă de artă, reflectând atenția la detalii și pasiunea echipei de patiseri pricepuți.

O vizită aici nu este doar o experiență culinară, ci și o călătorie în timp, unde aromele tradiționale se împletesc armonios cu modernitatea serviciilor oferite. Cu plăcinte rumene, prăjituri însiropate și dulciuri rafinate, Smaro vă atrage să vă bucurați de gusturile autentice. De aici vă puteți alege sau comanda tortul preferat pentru zile speciale.

Atmosfera prietenoasă și ospitalitatea caldă fac din Smaro un loc unic, unde oamenii se simt ca acasă.

Pentru un popas sub umbra munților, în Panagia, Traditional Pastry Shop Smaro reprezintă opțiunea ideală. Descoperiți autenticitatea tradițiilor locale. Bucurați-vă de poate cea mai bună portokalopita din insulă! Smaro vă așteaptă să vă delectați cu aromele și tradițiile autentice.

” Vă invităm să descoperiți arta autentică a patiseriei într-un cadru fermecător. La Smaro, fiecare gust devine o amintire prețioasă.”

Date de contact Traditional Pastry Shop Smaro:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.72933
Panagia
Tel.: +30 2593061527; +30 6971621386

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - dulce și bun - arome autentice; - ambianța primitoare și prietenoasă; - utilizarea exclusivă a celor mai bune ingrediente locale proaspete; - rețete tradiționale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos