Cielo Beach Bar

Relaxare pe plaja Golden Beach

La Cielo Beach Bar vă bucurați de relaxare, soare și mare, la plaja Golden Beach. Cocktailuri răcoritoare și preparate delicioase, într-un ambient plin de rafinament și ospitalitate.

Cielo Beach Bar este situat pe renumita plajă Golden Beach, în zona Skala Panagia – Chrysi Ammoudia. Locul este caracterizat de atmosfera relaxantă și reconfortantă.

Aveți la dispoziție șezlonguri, umbrele, baldachine, precum și mai multe terase umbrite.

O gustare, un prânz, un aperitiv sau băuturi?

Puteți alege dintr-un meniu variat, acesta având o selecție generoasă de cocktailuri răcoritoare, cafea proaspătă și delicii culinare, toate prezentate cu eleganță și servite direct la șezlongul dumneavoastră. De la arome sofisticate până la preparate tradiționale, fiecare opțiune este pregătită cu grijă și talent culinar pentru a satisface gusturile variate ale oaspeților.

Playlist-ul este divers, cu muzică de calitate, personalul este prietenos și astfel se creează o atmosferă autentică de vacanță.

Este alegerea ideală pentru cei ce caută să-și petreacă zilele de vacanță într-un cadru plin de rafinament și confort. Echipa profesionistă se dedică oferirii unei experiențe memorabile. Veți fi întâmpinat cu zâmbete și amabilitate, pentru a petrece o zi relaxantă la plajă.

În imediata apropiere este o parcare mare, gratuită.

Date de contact Cielo Beach Bar:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75931
Skala Panagia
Website: https://cielobeachbar.business.site/
Facebook: https://www.facebook.com/CIELOBEACHTHASSOS
Instagram: https://www.instagram.com/cielobeachtha … =copy_link

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pe plaja Golden Beach, perfectă pentru relaxare și distracție; - meniul diversificat, de la cocktailuri sofisticate la preparate tradiționale delicioase; - atmosfera autentică de vacanță, cu muzică de calitate și personal prietenos; - parcare gratuită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos