Taverna Irene

Pentru toate gusturile

Taverna Irene din Potos, deschisă în anul 2000, vă oferă o experiență culinară autentică, cu preparate pentru toate gusturile, într-o atmosferă prietenoasă, la malul mării

Taverna Irene a fost deschisă în anul 2000 de Kostas Melissopoulos, care este proprietarul. Îl veți găsi lucrând mereu cot la cot cu angajații săi, întrebându-vă dacă mai aveți nevoie de ceva și răspunzând cât mai bine solicitărilor dumneavoastră.

Datorită experienței sale și a echipei sale extraordinare, veți fi întâmpinat într-o atmosferă caldă și familiară. Aici veți avea șansa de a servi cea mai bună mâncare, pentru toate gusturile. Și persoanele  vegetariene găsesc nenumărate opțiuni pe placul lor.

O mâncare bună poate fi, desigur, însoțită de vinurile casei sau băuturile tradiționale „ouzo” sau “tzipouro”, de casă sau din diferite alte regiuni ale Greciei sau de limonade și băuturi răcoritoare.

”Vă invitam să gustați fructele de mare (creveți, calamari, midii, caracatiță), pește proaspăt – Kostas este și pescar. Sau incredibilele platouri MIX FISH, cu fructe de mare și pește pentru două persoane.”

Pentru cei care „votează” carnea, sunt servite preparate din carne de miel, porc, vită, pui, precum și faimosul platou MIX GRILL pentru două persoane.

De asemenea, gazdele vă oferă o gamă de aperitive, brânză tradițională grecească la grătar, prăjită sau saganaki (brânză la cuptor). Foarte bune sunt salatele de sezon și peștișorii marinați sau afumați. Sau puteți lua puțin din tot, gustările cunoscute sub numele de „mezé”.

Nu în ultimul rând, preparate din bucătăria tradițională grecească vă așteaptă, precum și multe alte bunătăți pe care le găsiți în meniul special al zilei.

”Culoarea predominantă în taverna noastră este culoarea verde. Aceasta ne face să ne gândim la viață, sănătate, natură, energie. Și nu întâmplător este și culoarea ochilor proprietarului, Kostas Melissopoulos.” De aceea, copertinele de culoarea verde de deasupra meselor, scaunele verzi și florile minunate care înviorează taverna, vă vor ajuta să recunoașteți imediat Taverna Irene.

”Vă așteptăm să vă alăturați, într-o atmosferă grozavă, plină de bucurie, oameni zâmbitori și mâncare extraordinară.”

​Amplasată pe faleza din Potos, taverna are și zonă de beach bar. Puteți petrece întreaga zi aici, de dimineața până seara.

Pentru cei care vin din alte localități, atrași de renumele tavernei și a echipei care o administrează cu profesionalism, este disponibilă parcare în imediata apropiere, în zona portului. Mai sunt parcările mari, de la șoseaua principală. Acolo vă puteți lăsa autoturismele și veni în plimbare de câteva minute, spre mare.

Iar dacă doriți o cazare de lux, la doar 30 m de mare, Villa Miranda este deținută de același proprietar și vă veți bucura și de un discount de 10% la mesele luate la Taverna Irene.

Vila Miranda

Date de contact Taverna Irene:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/xWJnbSnBPbLW9tNa8
Potos
Website: http://www.tavernairene.com

Rezervări
E-mail: tavernairene@yahoo.com
Tel.: +30 2593052485;
Mobil: +30 6946068794

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera primitoare; - varietatea preparatelor gustoase, proaspăt preparate; - Mix Fish și Mix Grill pentru 2 persoane; - amplasarea lângă malul mării.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos