Vila Miranda

Confort și lux, la 30 m de plaja din Potos

Confort și lux la Villa Miranda, la doar 30 metri de plaja din Potos. Camere spațioase, amenajări interioare deosebite, facilități premium.

Villa Miranda aparține proprietarilor renumitei Tavernei Irene din Potos și se află la doar 30 de metri /  jumătate de minut de mers pe jos de plajă și tavernă. Este o cazare de lux, cu amenajări interioare deosebite și camere spațioase.

Vila dispune de 9 camere duble de lux (una este pentru persoane cu dizabilități) și 6 apartamente de lux,  pentru a satisface opțiunile oaspeților.

Double Deluxe Apartments
Apartamentul dublu de lux (60 m²) include un living generos și două dormitoare, fiecare cu pat dublu, precum și două băi separate. Camera de zi dispune de o canapea pentru două persoane. Cele 2 balcoane oferă o priveliște frumoasă, fiecare având 15 m².

Deluxe Apartment
Apartamentul Deluxe (50 m²) are un dormitor, o cameră de zi și o baie privată. Dormitorul este echipat cu un pat dublu. Camera de zi include o canapea extensibilă pentru două persoane. Un balcon spațios de 20 m² completează facilitățile, oferind o oportunitate de relaxare cu priveliște.

Double
Camera dublă (21 m²) include un dormitor și o cameră de zi cu spațiu deschis, dotată cu o chicinetă. Aceasta dispune de un pat dublu și un balcon privat pentru momente de relaxare.

Camera de LUX pentru persoane cu dizabilități
Camera este situată la parterul vilei. Suprafața este de 50 m². Structurată ca openspace, are un dormitor cu pat dublu, zonă de livingroom cu canapea, iar baia are dotări adecvate pentru persoane cu dizabilități.

Apartament de LUX la parter
Apartamentul este organizat ca openspace, are suprafață de 50 m², dormitor, living și o chicinetă utilată. Are un pat dublu și două paturi de o persoană și o baie privată. Sunt 2 apartamente.

Facilități

Curățenie și menaj
Curte / balcon privat
Satellite TV – Smart TV
Automat de cafea
WiFi gratuit
Aer condiționat
Uscător de păr
Fier de călcat / masă pentru călcat
Serviciile de menaj sunt oferite la fiecare două zile, iar lenjeria și prosoapele se schimbă de două ori pe săptămână.

Pentru a completa experiența unei vacanțe minunate, oaspeții de la Villa Miranda beneficiază de șezlonguri gratuite pe plaja din fața tavernei Irene și primesc o reducere de 10% la fiecare masă luată la taverna Irene.

Taverna Irene

Date de contact Villa Miranda:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/VtCLTqcY731CcKcR9
Potos

Website: https://villamiranda.gr/

Rezervări
E-mail: tavernairene@yahoo.com
Tel.: +30 6984725599

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea ideală la doar 30 de metri de plajă; - varietatea de tipuri de camere și apartamente pentru diverse preferințe, inclusiv cameră special amenajată pentru persoane cu dizabilități; - spațiile generoase, amenajări interioare deosebite, dotări moderne; - șezlongurile gratuite pe plajă și 10% discount la Taverna Irene.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos