Smart Market

Central, cu de toate, convenabil

Smart Market – cumpărături la prețuri convenabile, chiar în centrul stațiunii Potos: dulciuri, băuturi, articole pentru plajă

Smart Market se afla în Potos, în zona centrală, la 20 metri de principala intersecție a stațiunii, pe strada care merge spre satul Theologos, partea dreaptă.

Aici vă puteți face cumpărăturile curente pentru zilele de vacanță sau provizii cu produse din Grecia, pentru acasă, la preturi corecte. O gamă variată de produse alimentare și nealimentare vă așteaptă.

Poate doriți dulciuri, snacks-uri, înghețată, sucuri?

Sau apă minerală, plată sau gazoasă, băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice de cea mai bună calitate? Aici găsiți o gamă diversificată de vinuri, din Grecia și din diferite alte zone renumite. Găsiți iaurt grecesc și alte produse lactate, cereale diverse – pentru a începe ziua cu un mic dejun sănătos și bun.

Țigări, brichete, gumă de mestecat – de toate găsiți, pe alese.

Articole de plajă pentru cei mici, produse cosmetice pentru protecția solară, jucării amuzante și multe altele găsiți chiar în centru.

Locul ideal pentru cumpărăturile zilnice, chiar în centrul stațiunii Potos! Un magazin mic, dar bine aprovizionat și cu personal amabil vă așteaptă!

Puteți parca mașina chiar vis a vis, în parcarea mare din centru.

Date de contact Smart Market:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/XL4RFsuyRQunXLf5A
Potos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - bine aprovizionat, cu tot ce vă trebuie pentru zilele de vacanță; - produse grecești pentru acasă, la preturi corecte; - amplasare chiar în zona centrală, cu parcare vis-a vis.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos