Skalistiri Garden Center – Limenaria

O amintire verde din Thassos, pentru casă sau grădină

Descoperiți paradisul plantelor, cadouri inspirate de soarele Greciei și sfaturi de grădinărit la Skalistiri Garden Center din Limenaria.

Bine ați venit în lumea minunată a plantelor! Skalistiri Garden Center se află în Limenaria, în zona centrală, cu acces direct din șoseaua de centură a insulei. Sediul principal și serele sunt localizate în Skala Rachoni, în apropierea șoselei de centură a insulei.

Skalistiri Garden Center a fost fondat în 2010 pentru producția și vânzarea de arbori ornamentali și fructiferi, precum și pentru amenajarea și întreținerea grădinilor și spațiilor verzi.

Ce găsiți în acest paradis al plantelor și florilor pentru casă și grădină?

Aveți de ales dintr-o gamă diversificată de plante de interior și exterior. Căutați flori anuale și perene, flori de grădină, plante cățărătoare și aromatice? Sau pomi fructiferi – portocali, lămâi, mandarine, măslini, arbori și arbuști ornamentali sau chiar și palmieri?

Majoritatea plantelor provin din serele și pepinierele proprii.

Selecția variată de plante vă oferă posibilitatea de a crea peisajele dorite în curțile, grădinile și terasele dvs. Cei care dispun de spațiu mai restrâns pot opta pentru plante de interior și de balcon, precum și plante perene mici.

Aici găsiți sol vegetal, îngrășăminte și amelioratori pentru sol, sisteme automate de irigare, ghivece și jardiniere de flori, unelte și echipamente de grădinărit.

”Scopul nostru este ca toți clienții noștri să se bucure de o grădină frumoasă, confortabilă și mai presus de toate, funcțională și durabilă, adaptată la microclimatului zonei.” – Maria Ioannidou, Pepiniera Skalistiri.

Poposiți în plimbările dumneavoastră prin insulă la Skalistiri Garden Center – din Skala Rachoni sau din Limenaria!

Pășiți cu încredere în paradisul proaspăt al culorilor, miresmelor și al formelor! Alegeți pentru dumneavoastră sau cei dragi cadoul perfect – o amintire verde din vacanța în Grecia!

Dăruiți o plantă la ghiveci!

Plantele oferite cadou pot fi un simbol frumos al vieții, un cadou eco, original și chiar o speranță pentru un viitor mai „verde”.
Ca semn de recunoștință, prietenie sau dragoste, cu o ocazie specială sau fără, puteți oricând să surprindeți pe cineva drag oferindu-i în dar o plantă la ghiveci.
Pentru planta aleasă, veți primi instrucțiunile de îngrijire specifice, aceasta putând fi plantată în grădină sau cultivată în ghiveci, în casă sau pe balcon.

Îngrijite corespunzător, vă puteți bucura de plantele în ghiveci de la un an la altul, iar ghivecele pot fi accente inspirate de decor. Există o multitudine de specii de flori care cresc bine în ghivece și înfloresc frumos chiar și în interior.

Măslinii
Mitologia Greciei povestește că atunci când zeița Atena și-a înfipt sabia în pământ, aceasta s-a transformat într-un măslin. O amintire minunată din Grecia poate fi un mic măslin, pentru colțul de terasă de inspirație grecească. În România, măslinii vor crește mai greu, clima nefiind extrem de caldă, similară celei din Grecia. Însă, crescut în ghivece, ținut în casă pe perioada iernii și bine îngrijit, măslinul se va dezvolta frumos.

Bougainvillea – Floarea de hârtie
Nu ne putem gândi la un peisaj grecesc fără să includem spectaculoasa Bougainvillea. Colorați-vă terasa sau grădina în stil grecesc, cu o superba Bougainvillea. Delicatețea florilor ii dau denumirea populară de “floarea de hârtie”. Este o floare unică, ale cărei nuanțe variază de la roz spre roșu și alb, galben și crem. Cu o bogăție de culoare, îmbracă gardurile sau casele tradiționale ale Greciei. Aceasta poate fi plantată în toate tipurile de pământ.

Vacanța petrecută în Thassos – cu peisajele sale florale încărcate de istorie și mitologie ne rămâne în suflet.
Să ne bucurăm și acasă de un strop din emoția elenă, îngrijind planta pe care ne-am ales-o de la Skalistiri Garden Center – fie că este un măslin, un portocal, un lămâi, o Bougainvillea sau o altă comoară verde.

Skalistiri Garden Center – Skala Rachoni

Date de contact Skalistiri Garden Center – Limenaria:

Filiala Limenaria: https://maps.app.goo.gl/7pddEcQveVx1ASoc9
Limenaria, 64002 Thassos
Τelefon: +30 25930 53118
email: maria@skalistiri.gr
Facebook: https://www.facebook.com/skalistirithasos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - varietate bogată de plante pentru interior și exterior, inclusiv arbori ornamentali; - expertiză de top în proiectarea, amenajarea și întreținerea grădinilor, - cadouri frumoase pentru casă și grădină - măslini, portocali, lămâi, Bougainvillea aduc atmosfera elenă acasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos