Rizos Studios

Confort la 60 m de plaja din Potos

Studios Rizos, apartamente frumoase și elegante în Potos, la 60 m de plajă. Relaxare și confort

Studios Rizos sunt amplasate la un minut de plajă (60 m), chiar în centrul stațiunii Potos, într-o zonă liniștită.

În vilă sunt un apartament și 3 studiouri quadruple, confortabile, elegant amenajate și decorate cu rafinament.

Apartamentul cu două dormitoare (35 m2) dispune de un dormitor separat, echipat cu un pat dublu, și o zonă de bucătărie în care se regăsește un pat suplimentar pentru o persoană. În total, acest apartament poate găzdui până la 4 persoane. De asemenea, acesta este dotat cu o chicinetă complet echipată și o baie privată.

Studioul triplu +1 poate găzdui trei până la patru persoane (cu adăugarea unui pat suplimentar). Sunt dotate cu un pat dublu și două paturi de o persoană și există o opțiune pentru un pat suplimentar, pentru confortul oaspeților. Are o chicinetă mică, balcon privat cu vedere la grădină și baie proprie.

Toate unitățile de cazare sunt concepute pentru self-catering, fiind spațioase și dispunând de facilități precum chicinetă bine utilată, aer condiționat, televizor cu ecran plat și conexiune Wi-Fi gratuită.

Dotările includ o bucătărie complet echipată cu ustensile, frigider, fierbător, prăjitor de pâine, seif, duș, balcon privat mobilat, uscător de păr, aer condiționat, internet Wi-Fi gratuit, acces la grătar în aer liber, grădină frumoasă și parcare privată.

Studios Rizos beneficiază de o locație privilegiată, la numai 60 de metri de plaja pitorească din Potos. Pentru a ajunge la această cazare, oaspeții pot urma un traseu scurt și pitoresc, cu mașina, de la debarcarea de pe ferryboat.  Sunt 27 de kilometri de portul Prinos sau 42 de kilometri de portul capitalei, Limenas. Potos este amplasat în proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje cu nisip de pe insula Thassos.

Date de contact Rizos Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60683
Potos
Website: http://www.studiosrizos.gr
Facebook: https://www.facebook.com/studiosrizos

Rezervări
Email: studiosrizos@gmail.com
Τel.: (+30) 25930 51054; (+30) 690 6481 694; (+30) 6945 5166 966

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și liniștită la doar 60 de metri de plajă; - apartamentele și studiourile spațioase, amenajate cu eleganță și dotate complet; - facilitățile moderne, grădină și grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos