Olga’s Apartments

Cazare confortabilă, lângă plajă

Olga’s Apartments, în Skala Rachoni, confort și panoramă uimitoare către Marea Egee.

Situate aproape de mare, Olga’s Apartments sunt alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență de cazare confortabilă pe insula Thassos. Aceste apartamente elegante se află în satul Skala Rachoni și oferă o panoramă de neegalat asupra Mării Egee. Sunt în imediata apropiere a plajei, ceea ce le face ideale pentru o vacanță relaxantă și plină de soare.

Fiecare unitate de cazare poate găzdui 3 sau 4 persoane.

Fiecare apartament dispune de facilități moderne pentru a asigura confortul maxim al oaspeților. Dormitorul este spațios, living-ul are zonă de bucătărie complet echipată. Terasa cu vedere la mare vă va oferi priveliștii spectaculoase la mare.

Dotările includ televizor cu ecran plat, conexiune Wi-Fi, aer condiționat, aparat pentru prepararea de ceai și cafea pentru a vă începe diminețile într-un mod plăcut, și o serie de electrocasnice utile precum plită, cuptor, frigider. Pentru confortul suplimentar, sunt disponibile și facilități precum seif, uscător de păr și fier de călcat.

Iar dacă sunteți o familie mai numeroasă sau un grup de prieteni, Olga’s Apartments pune la dispoziție o vilă spațioasă, complet utilată și cu o piscină privată. Vila poate găzdui între 8 și 10 persoane, reprezentând alegerea ideală pentru grupuri mai mari sau familii care doresc intimitate.

Este disponibilă parcare privată gratuită.

Date de contact Olga’s Apartment:

Localizare: Skala Rachoni
Facebook https://www.facebook.com/Olgasapart.gr

Rezervări
Email: djjorjepionner@gmail.com
Tel.: +30 2593 081081

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea la Marea Egee; - apartamente confortabile; - vilă spațioasă cu piscină; - aproape de plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos