Makis Handmade

Artă în lemn de măslin

Makis Handmade din Thelologos, un mic magazin cu suveniruri autentice, lucrate manual cu pasiune și măiestrie, în lemn de măslin.

Makis Handmade este un mic magazin special, drag nouă, cu suveniruri autentice, pe care vă invităm să-l descoperiți în tradiționalul sat de munte Theologos. Magazinul este situat pe strada principală a satului, aproape de intrare, pe partea stângă.

Aici talentul și pasiunea se întâlnesc sub forma unor obiecte lucrate manual cu migală.

Găsiți suveniruri din lemn de măslin și multe alte obiecte lucrate artizanal, cu măiestrie și dragoste – icoane pictate pe lemn, bijuterii din lemn, dovleci pictați, ornamente și decorațiuni pentru casă și grădină și multe alte obiecte inedite. Explorați fiecare colțișor plin de farmec și sigur veți găsi ceva special!

Alegeți-vă o piesă autentică din frumusețea locală, adusă la viață prin meșteșug și talent.

Pe o piață invadată de ce chinezisme, puteți să alegeți, pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, suveniruri originale din Thassos, lucrate în lemn de măslin! Iar satul de munte Theologos, fostă capitală a insulei Thassos,  o destinație pitorească pentru plimbări, cu străzi înguste și case tradiționale din piatră. Merită o vizită în vacanța dumneavoastră!

Date de contact Makis Handmade:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.68787
Theologos
Tel.: +30 6944670338

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - suvenirurile unice și autentice, lucrate cu pasiune și măiestrie; - originalitate și creativitate; - meșteșugul tradițional: icoane, bijuterii și obiecte din lemn de măslin.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos