Light Stories

Simte, fotografiază, distrează-te, fotografiază orice te atrage, bucură, minunează!

Light Stories – experiențe fotografice de tip documentar sau creativ, pentru evenimente personale: nuntă, ședințe foto de familie și de cuplu

”Despre mine – Lorena Dumitrașcu:
Iubitoare de oameni și de fotografie. Caut mereu calea spre interiorul oamenilor, să mă conectez cu ei și să surprind măcar o parte din cine sunt.
Mă motivează responsabilitatea pe care o simt față de oameni și de felul în care ei rămân memorați, pentru că se spune că existența noastră depinde metaforic de fotograf și de felul în care el ne lasă în lume.
Regula care mă ghidează este: „Simte, fotografiază, distrează-te, fotografiază orice te atrage, bucură, minunează”.
Fotografiez de 13 ani cu aceeași pasiune și curiozitate, iar de 7 ani a apărut și compania Light Stories, care înglobează toate privirile, emoțiile, conexiunile și înțelegerile pe care le-am avut în drumul meu prin lume.
Mereu în căutarea luminii naturale, îmi găsesc inspirația cel mai mult în oameni și poveștile lor, în cărți, filme și în muzica lui Hans Zimmer.

Despre fotografia de nuntă

Mai ții minte albumele de familie cu fotografii? Emoțiile noilor etape din viața ta? Fotografiile în care regăsești strălucirea partenerului tău? Zâmbetele apropiaților care se bucură pentru tine? Întâmplările total neașteptate și amuzante din ziua celebrării evenimentului?
Toate sunt amintiri pe care vrem să le avem mai concret decât doar în mintea noastră. Ele alcătuiesc istoria trăirilor și experiențelor noastre.
Fiecare nuntă fotografiată de mine este personalizată, în care reușesc să surprind:
● Momente Bride & Groom – pregătirile
● Bride and friends
● Groom and friends
● First sight moment
● Cununia civilă
● Ceremonia religioasă
● PARTY
După nuntă, în termen de 3 zile se trimit zece fotografii! Știu că sunteți nerăbdători să aveți câteva imagini la scurt timp după eveniment.
În maxim 60 de zile de la eveniment se trimit cele mai bune fotografii în format online.
După eveniment mai facem o sesiune foto de tip Love the dress, care este inclusă în preț.
Prețul include și un album foto personalizat 25 x 50 cm, cu fotografii alese de voi.

Date de contact Light Stories:

Telefon: +40757 074 054

o recenzie

  1. Perfectiune!Τελειότητα!!!!

    Cea mai buna dintre cei buni!!!
    Καλύτερη από τους καλύτερους!!!!

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - emoții capturate într-un mod autentic și personalizat, memorii vii; - experiențe fotografice ce surprind esența și conexiunea umană profundă; - documentare și conservare a momentelor speciale și unice din viață; - servicii complete și rapide, începând cu selecția fotografică și până la album personalizat.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos