EKO Lazos

Plinul, vă rog!

Benzinăria EKO Lazos, situată chiar în centrul orașului Potos, vă oferă combustibili de calitate, servicii de spălătorie auto și produse utile pentru autoturismul dumneavoastră.

Situată chiar în centrul localității Potos, pe partea dreaptă a arterei ce urcă spre satul Theologos, benzinăria EKO Lazos reprezintă o alegerea foarte bună pentru necesitățile autoturismului dumneavoastră.

Caracterizată de calitatea incontestabilă a carburantului EKO, benzinăria satisface cele mai exigente standarde. Astfel garantează funcționarea optimă a vehiculului dumneavoastră. În plus, pentru a vă oferi o experiență completă, aveți la dispoziție o gamă variată de produse destinate îngrijirii și întreținerii autoturismului.

Printre serviciile extrem de utile în vacanța dvs. se numără o spălătorie ultramodernă. Ați fost la Marble Beach sau pe drumuri de munte? Vehiculul dumneavoastră trebuie să strălucească de curățenie și în vacanță. Fie că este vorba de o simplă curățare sau de un tratament specializat, personalul experimentat vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră strălucește ca nouă.

Pentru a vă menține în siguranță pe drum, benzinăria EKO Lazos dispune de servicii de vulcanizare și schimb de ulei. Astfel se acoperă  aspectele esențiale ale întreținerii autoturismului dumneavoastră. Programul extins, de la 07:00 la 00:00, vă oferă flexibilitatea de a beneficia de serviciile sale în orice moment al zilei.

Alegând benzinăria EKO Lazos din Potos, vă asigurați că autoturismul dumneavoastră primește cea mai bună îngrijire.

Date de contact EKO Lazos:

Localizare: Potos
E-mail: lazoseko@gmail.com
Tel.: +30 2593053538; +30 6948093598

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - accesibilitate: amplasarea centrală în Potos; - carburant EKO de încredere; - gama variată de produse și servicii pentru îngrijirea autoturismului.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos