Ioanna Apartments

Vacanță liniștită la malul mării

O vacanță perfectă la malul mării, la Ioanna Apartments, din Skala Prinos

Ioanna Apartments reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc o cazare la malul mării într-un cadru natural deosebit. Situate în Skala Prinos, în zona Dasilio Prinos, cu păduri de pini și plaje fără sfârșit, acestea sunt poziționate la doar câțiva pași de plajă.

Sunt trei tipuri de apartamente, care se evidențiază prin designul modern și facilitățile complete.  Fiecare apartament este echipat cu atenție, asigurându-se că oaspeții dispun de tot confortul necesar pentru a se simți ca acasă.

Printre dotări se numără televizor cu ecran plat / LCD, frigider, plită ceramică, cuptor, cană fierbătoare, cafetieră, prăjitor de pâine, mașină de spălat, aspirator, ustensile de curățenie, fier de călcat, uscător de păr, dulap, aer condiționat, încălzire, balcon, verandă, grătar, loc de joacă pentru copii și scaun înalt pentru bebeluși.

Se asigură lenjerie de pat și prosoape, care se schimbă la fiecare patru zile. Nu se asigură curățenie pe durata sejurului.

Curtea este mare și frumos îngrijită, iar de pe terasă vedeți mare și plaja situată chiar în fața cazării.

Procesul de rezervare este simplu și eficient, necesitând un avans de 30% din valoarea totală, cu diferența de plată la sosire.

În apropiere aveți taverne și mini-market.

Amplasate chiar lângă plajă, într-o zonă liniștită, Ioanna Apartments poate fi alegerea ideală pentru o vacanță relaxantă și plăcută.

Date de contact Ioanna Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56174
Dasillio Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001781902581

Rezervări
E-mail: ioannaapart@gmail.com
Tel.: +30 6977086130

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dasilio Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea lângă plajă, cu vedere la mare; - dotările moderne, confort; - zonă liniștită, grădină frumos amenajată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos