Gorgona Divers

Explorați adâncurile în siguranță

Descoperiți frumusețea subacvatică a Thassosului cu Centrul de Scufundări Gorgona Divers! 40 de ani de experiență, sesiuni de scuba diving de înaltă calitate pentru toate nivelurile. Bucurați-vă de ape cristaline!  Programe de formare PADI.

Centrul de Scufundări Gorgona Divers vă așteaptă în Skala Potamia. Este fondat de Denise și Dimos, cu o experiență de 40 de ani în domeniul scufundărilor și predării în diverse medii (armată, scufundări profesionale, recreative și tehnice). Centrul vă oferă o atenție individuală deosebită, asigurându-vă că beneficiați de cel mai bun suport.

”De la începători la niveluri profesioniste, suntem hotărați sa oferim scufundătorilor și studenților cele mai bune sesiuni de scuba diving cu un accent deosebit pe educație, siguranță, profesionalism și distracție!”

Centru Gorgona Divers este situat într-un mediu perfect pentru scufundări, indiferent de nivelul de antrenament: apele cristaline din Thassos îndeplinesc toate condițiile pentru o experiență extraordinară.

”Ne instruim în permanență în scufundări, pentru a ne îmbunătăți și extinde cunoștințele, dorind să ne măsuram succesul nu prin cifre, ci prin bucuria și excelenta dobândite prin pregătire.”

Sunt oferite programe de formare PADI, cea mai respectată agenție de scufundări educaționale și se colaborează cu Divers Alert Network și Project Aware, pentru a vă instrui în conservarea marină și siguranță.

Cu barca de 8 metri, Dephini, centrul vă garantează că veți ajunge în locuri de scufundare diverse, unde veți putea explora minunata lume subacvatică din Thassos.

”Scufundările sunt pasiunea noastră de-o viață și încercăm să o împărtășim celor care vor să descopere lumea din adâncuri. Vă vom răspunde la întrebări, vă vom asista în permanență și vă veți simțiți confortabil în necunoscut, astfel că scufundările vor deveni una dintre pasiunile dumneavoastră de vacanță!”

Date de contact Gorgona Divers:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75928
Skala Potamia, Thassos
Website: http://www.gorgonadivers.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Gorgona.Divers.Thassos

Rezervări
Email: info@gorgonadivers.gr
Telefon: +30 6945693857

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - toate nivelele, de la începători la avansați; - siguranță și profesionalism; - certificare PADI.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos