Grand Villas

Ca acasă, departe de casă

Grand Villas, o vilă modernă, cu piscină, situată la doar 300 m de plajă, în Limenaria, Thassos. Relaxare și confort.

Finalizată în anul 2015, Grand Villas este o construcție modernă și atrăgătoare. Este situată în pitorescul orășel Limenaria din Thassos, a doua localitate ca mărime de pe insulă. Vila reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc o vacanță confortabilă, într-o zonă liniștită, cu livezi de măslini.

Vila are apartamente și studiouri moderne, create pentru a satisface cele mai exigente gusturi. La doar 300 de metri distanță de centrul Limenariei și de plaja cu o lungime impresionantă de peste 2000 de metri, vila oferă nu doar un loc de cazare, ci și o experiență completă de relaxare și confort.

Apartamentele sunt decorate elegant cu caracteristici deosebite fiecare. Fiecare este complet echipat cu Wi-Fi, smart Tv, aer condiționat de ultimă generație și bucătărie echipată cu frigider, Nespresso și aparat de cafea. Fiecare cameră are o baie privată cu uscător de păr, halate de baie și papuci.

Piscina vilei vă oferă posibilitatea să vă relaxați, după ziua de plajă sau de explorare a insulei.

In curte este și grătar.

Situată la doar câteva minute de mers pe jos de plajă și centrul Limenariei, Grand Villas vă oferă avantajul unei locații strategice. Cu toate acestea, vila păstrează intimitatea și liniștea, fiind suficient de departe de străzile aglomerate, permițându-vă să vă relaxați într-un cadru idilic.

Descoperiți farmecul și eleganța la Grand Villas, unde fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi cea mai plăcută experiență în timpul șederii dvs. pe insula Thassos.

Date de contact Grand Villas Limenaria:

Localizare: Limenaria
Website: https://www.grandvillas.gr
Facebook: https://www.facebook.com/thassosgrandvillas/
E-mail: info@grand-beach-hotel.gr
Tel.: +30 25930 53 470; +30 694 262 2914
Rezervărihttps://grandhotels.book-onlinenow.net/ … portal=152

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos