Almyrikia Tavern

Gusturi alese, tradiție și distracție la malul mării

Taverna Almyrikia – cafe – bar amplasată chiar pe plajă în Limenaria, într-o zonă liniștită – tradiții grecești și delicii culinare

Taverna Almyrikia – cafe – bar este situată în Limenaria, chiar pe plajă, într-o zonă liniștită, cu o priveliște deosebită spre mare.

Aici veți descoperi toate gusturile tradiționale ale bucătăriei grecești. Bucurați-vă de prospețimea peștelui și de preparatele grecești locale, la umbra pinilor almyrikia, cu vedere la Marea Egee și Muntele Athos.

Alegeți din meniu preparatele preferate, ce vă vor fi servite direct pe malul mării!

Taverna Almyrikia acordă o atenție deosebită copiilor, oferind un loc de joacă autorizat, cu diverse amenajări, menite să-i țină ocupați ore întregi, în timp ce vă bucurați de masă sau de o băutură.

Pentru evenimente speciale, se pot organiza cine romantice, pentru doi – la lumina lumânărilor, la piscină sau pe țărmul mării, cu meniul adaptat preferințelor dumneavoastră.

Taverna Almyrikia vă așteaptă pentru a petrece momente deosebite, la malul mării! Admirați farmecul tradițiilor grecești, savurați deliciile culinare și creați amintiri de neuitat în acest loc special și pitoresc. Fie că sunteți în căutarea unei atmosfere prietenoase pentru o masă cu familia, o evadare romantică sau pentru  o întâlnire cu prietenii, Taverna Almyrikia vă promite o experiență de neuitat. Frumusețea peisajului completează gustul tradițional.

Meniul cuprinzător oferă o varietate de specialități grecești, pește și fructe de mare, preparate la grătar, aperitive, salate. Toate sunt proaspăt preparate și din cele mai bune ingrediente. Lăsați adierea mării să însoțească experiența culinară, la Almyrikia, locul unde vă puteți bucura de experiențe unice pe tot parcursul zilei.

Iar dacă doriți o cazare de lux, chiar la malul mării, confort și relaxare, combinate cu luxul de 4 stele pe care îl meritați, puteți alege cazare la Grand Beach Hotel.

Date de contact Almyrikia Tavern:

Localizare: Limenaria
Website: https://almyrikia.gr/en/menu/
Facebook: https://www.facebook.com/almyrikia/

Rezervări
Tel: +30 2593053470

Grand Beach Hotel

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - savoarea peștelui proaspăt și a mâncărurilor grecești delicioase; - așezarea meselor chiar pe țărm, cu o priveliște splendidă, de neuitat; - siguranța copiilor care se joacă în voie; - bucuria serilor speciale tradiționale sau cu DJ.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos