Glyfoneri Apartments

Relaxare și confort

Glyfoneri Apartments din Skala Rachoni vă oferă confort și relaxare, în apropierea plajei Pachis, într-o zonă liniștită, cu livezi de măslini.

Glyfoneri Apartments se află în Skala Rachoni, aproape de renumita plajă Pachis și la 1,2 km de plaja Skala Rachoni, într-o zonă liniștită, cu livezi de măslini.

Sunt două apartamente, fiecare având suprafața de 50 m², unul la parter și unul la etaj. Fiecare apartament dispune de un dormitor elegant, o zonă de relaxare mobilată cu o canapea și un televizor cu ecran plat, o zonă de luat masa. Bucătărie este complet utilată cu tot ceea ce aveți nevoie în vacanță, are  un frigider mare și cuptor cu microunde. Baia este modernă, cu duș. Balconul privat vă oferă priveliște către grădină.

Facilitățile și dotările oferite includ televizor cu ecran plat, Wi-Fi, aer condiționat, terasă cu vedere la munte.

Grădina mare este frumos amenajată, are facilități de grătar, zonă de relaxare pentru seri petrecute cu familia sau prietenii și loc de joacă pentru copii.

Cazarea are parcare privată.

Descoperiți confortul și ospitalitatea la Glyfoneri Apartments, locul ideal pentru a vă bucura de frumusețea insulei și a vă crea amintiri de neuitat.

Date de contact Glyfoneri Apartments:

Skala Rachoni

Rezervări:
E-mail: glyfoneri_apartments@yahoo.gr
Tel.: +30 690 6836226

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - cazare aproape de plaje pitorești; - apartamentele elegante cu facilități moderne și terasă; - grădină, grătar, loc de joacă pentru copii.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos