Billena Villa

Relaxare și confort

Confort și relaxare la Billena Villa, la doar 550 de metri de Golden Beach

Billena Villa este situată în Skala Potamia, stațiune renumită pentru Golden Beach, poate cea mai uimitoare plajă de nisip din toată insulă. Billena Villa este amplasată la doar 550 de metri de mare, printre copaci mari și foarte aproape de centru, fiind o cazare confortabilă, într-o zonă liniștită și îngrijită, potrivită pentru vacanțe relaxate de calitate.

Vila dispune de patru camere la parter, dintre care două camere duble, una triplă și una cvadruplă, toate cu posibilitatea de a li se adăuga un pat suplimentar. Camerele duble au vedere la curtea din față, cu locul de joacă, iar restul la curtea din spate. Toate au frigider, aer condiționat, televizor, uscător de păr, acces la internet iar pentru cei care doresc să gătească există o bucătărie comună centrală.

Vila are o curte mare cu un loc de joacă și mult spațiu pentru a sta și a vă relaxa, precum și pentru a face grătar, ceea ce le face ideale pentru grupurile de prieteni și familii.

Curtea este bine protejată, sigură și direct accesibilă din toate camerele.

Există locuri de parcare și disponibile pentru clienții noștri. Foarte aproape există numeroase magazine, precum și restaurante și cafenele minunate.

Insula Thassos este un loc unic pentru vacanțe, iar Billena Villa poate fi o cazare ideală pentru vacanțe și relaxare de calitate. Nu omiteți să vizitați celelalte sate pitorești ale insulei și numeroasele plaje frumoase care înconjoară frumoasa insulă Thassos. Natura, plajele cu nisip, istoria bogată și siturile arheologice nu vă vor lăsa timp să vă plictisiți.

Date de contact Billena Villa:

Rezervări
Tel.: +30 2593062032; +30 6948724067
E-mail: info@villa-billena.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confort, zonă liniștită; - curte mare, loc de joacă și grătar pentru destindere. - apropiere de Golden Beach.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos