Ester Luxury Rooms

Cazare de lux, lângă mare

Ester Luxury Rooms, cazare de lux, chiar pe plaja din Skala Potamia

Ester Luxury Rooms sunt amplasate pe plaja din Skala Potamia, una dintre cele mai renumite plaje ale insulei Thassos, cunoscută nu doar pentru frumusețea sa naturală, ci și pentru serviciile bine organizate.

Sunt nouă camere elegante, cu design modern și estetică rafinată, într-o locație magnifică, chiar la malul mării. Poziționate cu vedere spre mare și în proximitatea atracțiilor locale, Ester Luxury Rooms sunt ideale pentru turiștii care caută o vacanță de calitate. Camerele pot găzdui până la 4 persoane și sunt decorate într-un stil contemporan, oferind o atmosferă de calm și relaxare.

Diversele categorii de camere includ Suite Dublă cu vedere la mare, Junior Suite cu vedere laterală la mare, Triplă, Dublă cu balcon, Dublă cu vedere la grădină, Qvadruplă și Eco Room.

Dotările includ aer condiționat, televizor, frigider, uscător de păr, Wi-Fi gratuit și parcare privată. La câțiva pași, oaspeții au acces la supermarketuri, magazine și benzinării.

Situată pe coasta estică a insulei Thassos, în Skala Potamia, această locație este poziționată convenabil pentru turiști, fiind în proximitatea portului Limenas, capitala insulei. Cu o plajă minunată și numeroase cafenele, taverne și baruri, Skala Potamia este o destinație preferată de turiști. De asemenea, renumita plajă Golden Beach, o altă atracție deosebită, se află la doar cinci minute distanță.

Date de contact Ester Luxury Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75905
Skala Potamia
Website: https://www.ester-thassos.com/

Rezervări
Tel: +30 25930 61484; +30 69487 24067
E-mail: info@ester-thassos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - cazare lângă mare; - camere elegante, cu design contemporan și estetică rafinată; - locația convenabilă: plaja Golden Beach la cinci minute.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos