Easy Riders Moto Rent

Explorați insula!

La Easy Riders Moto Rent – Potos puteți închiria ATV-uri și motociclete, pentru explorarea insulei. Aventura fără limite în Thassos, cu ATV SAFARI!

Easy Riders Moto Rent – Potos vă pune la dispoziție servicii de închirieri moto velo diverse, precum ATV/Quad-uri, motociclete, endurro, buggy, biciclete off road și scutere, menținând în mod constant calitatea și siguranța în centrul atenției.

Fondată în anul 2000, compania de închiriere moto are sediul în stațiunea Potos – Thassos. Este recunoscută pentru respectul față de nevoile clienților. Flota este întotdeauna în stare excelentă, datorită reînnoirilor constante. Misiunea este să vă asigure o vacanță plăcută, iar personalul vă va ajuta să vă simțiți confortabil în timpul șederii dumneavoastră.

Este posibilă livrarea ATV-ului sau a motocicletei direct la cazarea dvs.

Easy Riders Moto Rent organizează ATV SAFARI, aducând o nouă dimensiune aventurii în Thassos!

Asistența clienților este disponibilă 24/24 ore, cu o linie telefonică activă permanent, pentru a remedia orice problemă. Echipa este pregătită să vă ajute și să remedieze orice neplăcere, indiferent unde vă situați pe insulă.

Utilizarea motocicletelor nu are limită de kilometri. Vi se pun la dispoziție până la două căști de protecție per motocicletă pentru călătorii în deplină siguranță.

Prin intermediul hărții insulei, vă ghidați către cele mai interesante locuri de vizitat. Asigurarea este inclusă pentru toți clienții Easy Riders Moto Rent, garantându-vă o experiență fără griji.

Cu o experiență de 23 de ani, o flotă variată de 120 de motociclete de la 50cc la 660cc și peste 76,000 de clienți fericiți, Easy Riders Moto Rent se mândrește cu servicii de închiriere de încredere.

Date de contact Easy Riders:

Localizare: Potos
Website: http://easyriders.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/EasyRidersThassos

Rezervări
Email: info@easyriders.gr
Telefon: +30 25930 52016

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - varietatea de vehicule: ATV-uri, motociclete, buggy-uri, scutere pentru experiențe diverse; - calitatea și siguranța: flotă constant reînnoită pentru performanță și securitate; - asistență 24/24, pentru remedierea promptă a problemelor.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos