Katsamaki Factory – Traditional products & Kliros Olive Oil

Katsamaki Factory – Traditional products și Kliros Olive Oil – produse de cea mai bună calitate, direct de la producător.

Katsamaki Factory este situată în Limenas. Este utilată cu echipamente moderne, caltatea produselor fiind certificată internațional.

Uleiul extravirgin marcă proprie KLIROS este renumit prin calitatea deosebită.

Provenit din cuvântul grecesc κλῆρος / klēros /, numele a fost creat pentru a sugera atingerea sorții, o atracție norocoasă, rodul solului binecuvântat de prezența divină a lui Demeter sau Ceres. Este ceva mai mult decât un substantiv comun, cu un înțeles unic – în numele Kliros sunt cuprinse valorile produsului, importanța sa de-a lungul secolelor precum și modul de producție curat și presat la rece din măsline recoltate direct din măslinii seculari, cu rădăcini adânc fixate în sol.

Din fructe și legume proaspete, se prepară diferite sortimente de dulceață iar mierea locală este dintre cele mai apreciate din Grecia.

Renumitele produse Katsamaki le găsiți în cele două magazine proprii, situate in Limenas, în zona pietonală și pe strada care duce de la faleză la zona pietonală, precum și în magazinele care vând produse tradiționale din întreaga insulă Thassos.

Date de contact Katsamaki:

Localizare:
Magazinul propriu I – se află pe strada pietonală paralelă cu faleza
Magazinul propriu II – se afla pe strada care face legătura între faleză și strada pietonală
Facebook: https://www.facebook.com/katsamaki.thassos
E-mail: gasklipios@gmail.com
Tel: +30 6945281520

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - renumele consolidat al uleiului de măsline Kliros; - calitatea produselor care este certificată internațional; - un raport foarte bun calitate - preț.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos