Big Blue Apartment

Confortabil, accesibil, central

Big Blue Apartment vă oferă tot confortul, în inima capitalei Limenas. Apartament spațios, aproape de plajă și atracții locale.

Cu o capacitate de până la 5 persoane și un copil (bebeluș 0-2 ani), Big Blue Apartment este potrivit pentru familiile care caută o ședere plăcută. Locația sa convenabilă îl situează la doar 5 minute de mers pe jos de plaja principală din orașul Thassos, oferind acces facil la țărmurile nisipoase.

Este un apartament cu suprafață de 50 de metri pătrați, cu 2 dormitoare, fiecare echipat cu un pat king-size, o zonă de living confortabilă, cu o masă mică și o baie.

Facilități și detalii:

tip de cazare: apartament
suprafață: aproximativ 50 m²
dormitoare: 2
cazare: 2 paturi duble și 1 canapea extensibilă (convertibilă) pentru 1 adult sau copii și 1 pătuț pentru copii (la cerere)
capacitate: potrivit pentru 5 adulți și 1 copil (până la 2 ani) sau 2 adulți și 2-3 copii și 1 copil (până la 2 ani)
bucătărie: complet utilată
băi: o baie cu duș
balcoane: 2
locație: etajul I
​dotări: aer condiționat, Wi-Fi gratuit, TV, mașină de spălat
sunt acceptate animalele de companie
vedere: centrul orașului
apropiere de plajă: la doar 400 de metri de plajă.

La doar 2 minute de mers pe jos este centrul orașului, unde aveți diverse atracții, restaurante, supermarketuri, cafenele, brutării, fast-food și magazine de îmbrăcăminte. Este nevoie de doar 2 minute de mers pe jos pentru a ajunge la renumita strada pietonală plină de viață a orașului, unde puteți explora o multitudine de atracții unice și numeroase magazine locale.

Big Blue Apartment oferă o îmbinare armonioasă de confort și accesibilitate, făcându-l o alegere ideală pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să se bucure de șederea lor în orașul Limenas.
Oaspeții vor descoperi la cazare fluturași promoționali, oferindu-le opțiunea de a plasa cu ușurință comenzi pentru diverse delicatese și mic dejun, prin telefon, din magazine selectate. Printr-un simplu apel, micul dejun dorit va fi livrat cu promptitudine la cazare prin serviciul de livrare!

În apropierea unității de cazare, pe o distanță de 200 de metri, sunt 3 parcări publice gratuite, unde vizitatorii își pot parcă mașinile.

Date de contact Big Blue Apartment:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/T43KCedee5ymuugA7
Limenas

Rezervări
E-mail: book@thassosvacationrentals.com
Whats App: +30 6975775941 Erik
Viber: +30 6975775941

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și apropiere de centrul orașului, ideal pentru familii; - plajă la doar 5 minute de mers pe jos, acces facil; - apropiere de restaurante, magazine și atracții locale; - servicii suplimentare convenabile: comenzi pentru mic dejun livrate prompt.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos