Aliki’s Apartment

Confort și priveliște panoramică la mare

Aliki’s Apartment din Limenaria, confort modern, priveliște panoramică la mare

Situat la o distanță de 200 de metri față de malul mării în Limenaria, Aliki’s Apartment reprezintă o alegere de cazare de calitate. Proprietatea oferă un apartament cu două dormitoare și un studio, recent amenajate cu atenție la detalii, pentru a satisface toate nevoile unei vacanțe confortabile.

Apartamentul, cu o suprafață de 60 m2, dispune de 2 dormitoare, un living cu 3 paturi, TV cu ecran plat, o baie dotată cu duș și o bucătărie complet utilată, reprezentând o opțiune de cazare ideală pentru grupuri de până la 7 persoane. De pe balcon, oaspeții se pot bucura de o vedere panoramică frumoasă asupra mării.

Studioul, echipat cu un dormitor ce include un pat dublu și un pat pentru o persoană, o bucătărie complet utilată și o canapea suplimentară, oferă facilități pentru o ședere confortabilă. Cu o capacitate de cazare de până la 4 persoane, studioul devine o opțiune potrivită pentru grupuri mai mici.

Printre facilitățile suplimentare se numără aer condiționat, frigider și acces gratuit la Wi-Fi, asigurând o experiență relaxantă. Descoperiți confortul și relaxarea la Aliki’s Apartment în Limenaria.

Date de contact Aliki’s Apartment:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57504
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044695125840
Google: https://goo.gl/maps/4JEGCaUGJSv1dHG28

Rezervări
E-mail: alikiapartment@gmail.com
Tel.: +30 6943865796

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul și eleganța; - locația cu priveliște superbă la mare; - dotările moderne pentru un sejur memorabil.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos