Albatros Apartments

Confort și relaxare, lângă plajă

Albatros Apartments, din Skala Potamia, la 50 m de Golden Beach, confort și relaxare

Albatros Apartments este o vilă nou construită, amplasată ideal în Skala Potamia, cu acces rapid la plaja Golden Beach, care este la 50 de metri, la supermarket și la un restaurant aflat în imediata apropiere.

Vila vă oferă șase apartamente mobilate (40m2) – trei la parterul înalt și trei la primul etaj, care pot găzdui 2 – 4 persoane. Toate apartamentele au vedere la mare și la munte.
Apartament dublu & living, pentru 2 persoane adulte, are un dormitor separat cu un pat dublu și un living cu zonă de bucătărie.
Apartament pentru 4 persoane, are un dormitor separat cu 1 pat dublu și o canapea extensibilă de 2 persoane în zona de living.

Toate unitățile de cazare au acces la internet, uscător de păr, plase de țânțari, seif, două televizoare (unul în dormitor, celălalt în camera de zi). Bucătăria este complet utilată și are plită electrică, prăjitor de pâine, filtru de cafea, ceainic electric, frigider de dimensiuni medii, precum și farfurii și tacâmuri. Băile au cabină de duș.

Parcarea privată este disponibilă pentru toți oaspeții.

Familia care deține vila are și Albatros Supermarket, aflat în imediata apropiere. De aici vă puteți face rapid cumpărăturile preferate.

Albatros Supermarket

Date de contact Albatros Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75645
Skala Potamia
Website: https://albatrosapartments.gr/?lang=ro
Facebook: https://www.facebook.com/Apartments.thassos.Albatros

Rezervări
E-mail: albatrosthasos@gmail.com
Tel.: (+30) 6955484058

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația ideală: la 50 m de plaja Golden Beach, supermarket și restaurant în apropiere; - camerele spațioase, cu vedere la mare și munte; - dotări și facilități moderne; - parcarea privată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos