Ziafet Grill, Gyros & More

Gyros, grill - tradiție grecească

Bucurați-vă de autenticitatea și diversitatea preparatelor grecești la terasa Ziafet Grill, Gyros & More, în centrul stațiunii Skala Potamia

Ziafet Grill, Gyros & More este un nou local, situat în centrul stațiunii Skala Potamia, chiar în fața bisericii Sfântul Nicolae, pe strada care coboară din șoseaua principala, spre mare.

Aici găsiți dintre cele mai bune preparate la grătar, gyros, souvlaki de porc sau de pui, pui, chiftele soutsoukaki, salate și multe altele. Preparate proaspete, bune și la preț rezonabil.

Preparatele sunt realizate la comandă și le puteți savura într-un spațiu foarte prietenos, la terasa deschisă până seara târziu.

Gustări pe placul clienților, la prețuri accesibile, servire rapidă pe tot parcursul zilei. Vă puteți alege preparate la minut, gyros de porc sau de pui, souflaki, salate, deserturi, băuturi răcoritoare, cafea, bere. Stavlisia – friptura mare de porc la grătar este deosebit de bună!

Doar mâncare grecească adevărată, tradițională, de cea mai bună calitate! Puteți mânca la terasă sau puteți comanda la pachet, pentru luat la plajă sau la hotel.

Date de contact Ziafet Grill, Gyros & More:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/DNA9pU6xBAMo3R17A
Skala Potama
FacebooK: https://www.facebook.com/ziafet.thassos
Instagram: https://www.instagram.com/ziafet.thassos/

Comenzi
Tel.: +30 694 344 8538

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - gust autentic al preparatelor grecești tradiționale - gyros, souvlaki, grill ; - terasă centrală, prețuri competitive; - prețurile accesibile și servirea rapidă pe tot parcursul zilei; - take away și delivery, se poate comanda la pachet pentru plajă sau hotel.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos