Villa Angelo

La 300 m de Golden Beach, confort și relaxare cu vedere la munte

Villa Angelo, la 300 de metri de Golden Beach, confort, piscină, peisaj montan.

Villa Angelo este situată la doar 300 de metri de Golden Beach, într-o zonă liniștită cu puțin trafic, aproximativ la jumătatea distanței dintre stațiunile Skala Potamia și Skala Panagia. Sunt 11 apartamente mari și camere duble și triple spațioase la parter, cu vedere la frumosul peisaj montan. De asemenea sunt mai multe case de piatră, noi, moderne. Toate unitățile de cazare au acces ușor la piscină.

Vila are o grădină mare, piscină cu bar și șezlonguri și umbrele.

Barul de la piscină este deschis toată ziua și servește cocktailuri delicioase, băuturi, cafea, precum și mic dejun, crepe, sandvișuri, pizza și înghețată. Șezlongurile și umbrelele din jurul piscinei sunt disponibile gratuit pentru oaspeți, fără costuri suplimentare.

Dacă vă place plaja, la doar 3 minute de mers pe jos este  Golden Beach, una dintre cele mai frumoase plaje de pe Thassos!

Maisonete (40 m²)
Se oferă 9 maisonete spațioase cu două etaje, potrivite pentru 2-5 persoane fiecare. Toate sunt complet echipate cu facilități, inclusiv:
– Televizor
– Aer condiționat
– Frigider
– Bucătărie
– Balcon privat
– Baie privată
– WIFI gratuit
– Acces la piscină.
Maisonetele sunt ideale pentru vacanțe plăcute în regim self-catering în Skala Potamia, Thassos.

Apartamente (40 m²)
Sunt 2 apartamente spațioase, cu un singur etaj, potrivite pentru 2-5 persoane fiecare. Toate sunt complet echipate cu facilități, inclusiv:
– Televizor
– Aer condiționat
– Frigider
– Bucătărie
– Balcon privat
– Baie privată
– WIFI gratuit
– Acces la piscină.
Apartamentele sunt ideale pentru vacanțe plăcute în regim self-catering, în Skala Potamia, Thassos.

Camere (30 m²)
Perfecte pentru cupluri, sunt camere duble și triple spațioase. Camerele sunt situate la parter, cu verande orientate către munții pitorești. Acestea sunt echipate cu facilități, inclusiv:
– Televizor
– Aer condiționat
– Frigider
– Verandă privată
– Baie privată
– Vedere la munte
– WIFI gratuit
– Acces la piscină.

Case de piatră

Stone Suites – Etajul 1 (55 m²) 3 apartamente. Fiecare suită este formată dintr-un dormitor și un living/bucătărie, ideal pentru max. 2 adulți si 2 copii. Un pat king-size și două canapele extensibile de o persoană.

Stone Suites – Etajul 2 cu scări interioare (48 m²) 3 apartamente. Fiecare suită este formată din 2 dormitoare, o bucătărie, baie, WC și este ideală pentru max. 4 adulți. Un pat king-size și două paturi de o persoană.

Stone Suites – Apartament la semi-parter (40 m²) Un apartament. Este compus din 1 dormitor, o bucătărie, baie, ideal pentru max. 2 adulți cu 2 copii. Un pat king-size și două paturi de o persoană.

Stone Suites – Studio la semi-parter (30 m²) Un studio. Este format dintr-un singur spațiu cu bucătărie, baie, este ideal pentru max. 2 adulți. Un pat king-size.

​Toate unitățile sunt complet echipate cu confort și facilități, inclusiv:  WiFi gratuit, acces la piscina, sauna/hidromasaj, televizor cu ecran plat, aer condiționat, frigider, chicinetă, verandă privată, baie privată, încalzire, plase la fereastră, izolarea fonică, fierbător de apă, uscător de păr.

La doar o mică distanță veți găsi tot ce aveți nevoie, cum ar fi supermarketuri, restaurante, snack-baruri, cafenele, magazine, locuri de joacă, taxiuri, o stație de autobuz și multe altele.

Date de contact Villa Angelo:

Rezervări
E-mail: info@villa-angelo.gr
Tel.: +30 25930 61001; +30 25933 00592
Mobile: +30 69458 65002

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - situarea la 300 m de Golden Beach și priveliștile montane; - piscină și facilitățile recreative în grădină; - diversela opțiuni de cazare; - aproapierea de supermarketuri, restaurante, cafenele și transport public.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos