Vergina’s Bungalow

Chiar lângă mare, apusuri mirifice

Relaxare și apusuri mirifice, la Vergina’s Bungalow – situat chiar lângă mare, în Skalla Kallirachi

Vergina’s Bungalow este situat chiar lângă mare, în zona satului de pescari Skala Kallirachi, de unde se văd dintre cele mai frumoase apusuri de pe insulă.

Poate găzdui până la 4 persoane. Are un pat dublu și două paturi suprapuse.
Bungaloul are o bucătărie complet utilată, cu frigider, cuptor electric cu plită, hotă, ustensile de bucătărie, veselă și tacâmuri.
Baia este cu duș.

Amplasarea lângă mare îl face ideal pentru relaxare și petrecerea timpului cu familia, bucurându-vă de sunetul valurilor și briză.

Alte dotări: TV, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, mobilier de grădină.
Este disponibilă parcare gratuită.

Stând pe terasă, puteți vedea o minunată priveliște la mare, simți briza și auzi sunetul valurilor, marea fiind la doar câțiva pași. De aici puteți asista și la apusurile magice, care luminează cu grație cerul serii! Veți fi fermecați de culorile cerului! Iar privind în cealaltă direcție, aveți o priveliște fantastică spre munții maiestuoși.

Gazdele vă transmit:

”Ne întâlnim personal pentru check-in. Familia mea și cu mine vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în toate privințele, dorința noastră fiind de a vă faceți șederea plăcută și memorabilă! Intenția noastră este să vă oferim un loc de vacanță pe care veți dori să îl vizitați mereu din nou! Cazarea dumneavoastră va fi curată și rezervarea garantată! Zâmbetul și fericirea dumneavoastră vor fi cele mai bune recompense pentru noi.
Contactați-ne astăzi și vom fi bucuroși să vă facem o ofertă personalizată pentru datele pe care le doriți pentru vacanță!”

La mai puțin de 2 minute cu mașina se află centrul satului Skala Kallirachi, unde veți avea acces la taverne, cafenele, mini-marketuri, o brutărie, farmacie și o stație de autobuz. De asemenea, portul de pescuit este un loc frumos pentru a vă plimba și savura o masă bună la o tavernă locală.
Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Date de contact Vergina’s Bungalow:

Localizare Vergina’s Bungalow: https://maps.app.goo.gl/rspfd83HZ4J5SQh37
Skala Kallirachi

Rezervări
E-mail: verginas-bungalow@hotmail.com
Telefon: +30 6985 069 455

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - relaxare în apropierea mării, cu priveliști deosebite la apusuri pe mare; - bungalow complet utilat, terasă, pentru vacanțe cu familia; - ospitalitate autentică.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos