Vasiliki’s Apartment and Studios

Confort, relaxare

Vasiliki’s Apartment and Studios, cazare modernă și confortabilă în Limenas, la doar 10 minute de mers pe jos de port și plajă.

Vasiliki’s Apartment and Studios sunt situate în Limenas, capitala insulei, într-o zonă rezidențială liniștită, la 10 minute de mers pe jos de portul de feribot și în apropiere de plajă.

Apartamentul este spațios, are aproximativ 120 mp, este complet utilat, putând găzdui până la 6 oaspeți. Apartamentul are 2 dormitoare, unul cu un pat matrimonial „King”, iar celălalt cu 2 paturi de o persoană, o baie, un living mare cu canapele confortabile, dintre care una extensibilă. Bucătăria este complet utilată cu cuptor, plită, frigider, cuptor cu microunde, aparat espresso, prăjitor de pâine și mașină de spălat vase. Baie este mare, cu cadă, uscător de păr, produse de toaletă, mașină de spălat.

Dotări: internet TV aer condiționat plase insecte la ferestre balcoane mari.

Studiourile au suprafața de 30 mp, bucătărie complet utilată, internet, TV, aer condiționat.
Sunt două studiouri, unul dintre studiouri are mașină de spălat.

Grădina este mare, aveți la dispoziție grătar, mobilier de grădină și loc de joacă, inclusiv leagăne, tobogane și trambulină.

Parcare disponibilă în fața vilei. În apropiere se află un supermarket.

Date de contact Vasiliki’s Apartment and Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70552
Limenas

Rezervări
E-mail: vaswmaro@hotmail.com
Tel.: +30 6984565046

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - locația centrală, aproape de port și plajă; - apartamentul spațios și complet utilat, potrivit pentru până la 6 persoane; - cele două studiouri cu dotări moderne; - grădina frumoasă, cu grătar, mobilier de grădină și loc de joacă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos