Vasiliadis Diving Club

Scufundări în siguranță, cu profesioniști cu experiență

Centrul de scufundări Vasiliadis Diving Club din Potos – descoperiți lumea subacvatică! Atestat PADI Five Star Dive Center, programe diverse, siguranță și profesionalism

Vasiliadis Diving Club are sediul în Potos, în centru, pe prima stadă paralelă cu faleza.

”De la niveluri de începător până la niveluri de scufundări profesionale și tehnice, oferim excelență în educație și scufundări distractive și sigure cu barca.”

Atestat PADI Five Star Dive Center, este primul centru de scufundări înființat în insulă în anul 2005. Instructorul principal și proprietarul centrului,  Vasilis Vasiliadis, cu peste 40 ani experiență în domeniu,  este scafandru comercial și instructor pentru scufundările recreaționale și tehnice.

Centrul este afiliat la PADI, cea mai mare organizație de instructori de scufundări din lume.

Acesta oferă o gamă diversificată de cursuri, de la începători la profesioniști, dive tehnic și excursii de scufundări pentru cei cu brevet de scafandru, zilnic, din luna mai până în octombrie, în Thassos. Siguranța este  prioritară, fiecare persoana care se scufundă în cadrul centrului este asigurata DAN (cea mai importantă asigurare pentru scafandri din Europa).

Introducerea teoretică și exercițiile practice la apă mică pregătesc participanții pentru scufundare, asigurându-se că toți se simt confortabil.

Lumea subacvatică a insulei Thassos este impresionantă și are multe de oferit celui care vrea sa o descopere: peisajul submarin este fabulos – de menționat scufundările la pereți, roci uriașe, locuri asemănătoare unor mici peșteri, situri unde pot fi găsite amfore…- și plin de viață (caracatițe, nenumărate specii de pești – monkfish, scorpion fish, gruper,etc – murene, bureți, stele de mare, melci, viermi tub, etc…) Apa este limpede și caldă pe toată durata sezonului, iar condițiile sunt perfecte pentru scufundări, indiferent de nivelul de pregătire.

Experiențele oferite sunt memorabile, iar sprijinul profesionist este garantat, indiferent de nivelul de pregătire al participanților.

”Veniți să descoperiți lumea subacvatică împreună cu noi!”

Date de contact Vasiliadis Diving Club:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/6gc7xJMGhodarRvR9
Potos, Thassos, Greece
Coordonate geografice – 40°36’36.25″N 24°36’22.14″E
Coordonate GPS – 40.610069, 24.606150
Website: http://www.scuba-vas.gr
Facebook: https://www.facebook.com/VasiliadisDivingClub/

Rezervări
E-mail: info@scuba-vas.gr
Tel.: +30 69445 42974

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența vastă - peste 40 de ani în domeniul scufundărilor; - primul centru înființat în insulă în anul 2005; - atestare PADI; - profesionalism - scufundări coordonate de Vasilis Vasiliadis, expert cu peste 40 ani experiență.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos