The Dreammakers

Amintiri unice de la nunta în Thassos

The Dreammakers vă transformă nunta în Thassos într-o poveste memorabilă. Echipa talentată vă oferă planificare, decorare și amintiri unice. Eliminați stresul, în ziua specială a nunții dumneavoastră.

The Dreammakers vă ajută să planificați, să decorați și să aveți amintiri de la nunta de vis din Thassos. O echipă de oameni talentați, pasionați vă ajută să realizați nunta dvs. în Thassos. Echipa este formata dintr-un wedding planner, un fotograf specializat în nunți, videograf de nuntă, un designer de nuntă și un decorator.

“Din anul 2016, am ajutat peste 100 de cupluri, iar echipa noastră crește în fiecare an“

Toată lumea știe că o nuntă poate fi un efort stresant – cu atât mai mult nunta într-o tara străină. The Dreammakers vă ghidează prin aceasta o experiență unică în viață și vă ajută, eliminând stresul. În felul acesta, vă puteți bucura cu adevărat de ziua specială, menită să fie dedicată pentru miri și pentru oamenii pe care îi iubiți.

Cum functioneazã?

“Vă arătăm diferite opțiuni și vă oferim libertatea de a alege și personaliza în funcție de ceea ce doriți. Până la urmă, dumneavoastră sunteți cei care decideți. Aceasta este nunta dumneavoastră“

Echipa este condusă de Alex Katsamakis – designer de nunți și fotograf (M.Sc. Design industrial), care a început această companie din pasiunile personale – design și fotografie.

“Îmi place să proiectez și să creez obiecte realizate manual. Consider ca marca personală și mă mândresc că i-am fotografiat pe Monica Belucci și pe prințul Albert III de Monaco în Hotel de Paris, în luna mai 2022.”

“Captarea imaginilor perfecte la care visezi este ceea ce îmi face inima să bată și îmi aduce un zâmbet pe buze. Proiectarea arcadelor frumoase din lemn lucrate manual și decorarea spațiilor exterioare ale unui local și a unui loc pe plajă reprezintă munca mea de vis. Lăsați-mă să proiectez și să surprind pe peliculă nunta visată, în Thassos și promit să-mi aduc pasiunea, priceperea și experiența la nunta dumneavoastră“

Date de contact Dreammakers:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.72164
Thimonia
Website: http://www.thedreammakers.gr

Rezervări
E-mail: info@thedreammakers.gr
Tel.: +30 6949665958

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Thimonia
Direcții

Recomandăm pentru: - suportul profesionist pentru planificarea, decorarea și amintiri unice de nuntă în Thassos; - experiența relaxantă, eliminând stresul din organizarea nunții într-o țară străină; - opțiunile personalizate, oferind libertatea de a crea nunta perfectă pentru dumneavoastră; - echipa pasionată și talentată, condusă de un expert în design și fotografie.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos