Thassos Spot, Greek Art-MiniMarket

Ulei de măsline producție proprie, MiniMarket

Thassos Spot Greek Art – MiniMarket din Skala Rachoni vă oferă produse tradiționale și  ulei extravirgin din producție proprie, de cea mai bună calitate.

Căutați ulei de măsline și măsline – din producție proprie, de la localnici? Sau produse  tradiționale, din Thassos de o calitate excelentă?

Thassos Spot este un magazin cu produse tradiționale și de tip MiniMarket. Aici găsiți atât produse din producție proprie, cât și suveniruri, plante aromatice, băuturi, înghețată, dulciuri și țigări. Accesul este ușor, magazinul este situat în Skala Rachoni, chiar lângă drumul principal al insulei.

Aici găsiți ulei extravirgin din producție proprie, de cea mai bună calitate și la prețuri convenabile.

Pentru dumneavoastră sau cei dragi de acasă puteți alege suveniruri care păstrează amintirea unei vacanțe de neuitat sau băuturi locale care captează aromele insulei. Articolele artizanale, create cu pricepere și pasiune de localnici, adaugă un plus de autenticitate și originalitate fiecărei vizite.

Articole pentru plajă, îmbrăcăminte și încălțăminte de sezon, bijuterii, accesorii – câte și mai câte vă așteaptă să le descoperiți în acest magazin prietenos.

Magazinul este deschis de dimineața de la 8:30 dimineața și până la ora 23:00 seara. Tânăra familie care deține magazinul vă așteaptă cu drag, pentru a vă face cumpărăturile zilnice sau achizițiile de final de vacanță.

 

Date de contact Thassos Spot Greek Art – MiniMarket:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61273
Skala Rachoni
Website: https://www.thassos-spot.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067238513934
Comenzi
Telefon: +30 695 568 8663
E-mail: giannisra_thassos@yahoo.gr

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - ulei extravirgin din producție proprie, la prețuri convenabile; - produse tradiționale, suveniruri, băuturi, înghețată și articole locale, toate de calitate excelentă; - locația accesibilă: situat în Skala Rachoni, acces din drumul principal.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos