Thassos Private Cruising and Sportfishing

Excursii private pe mare, aventură, distracție

Croaziere private și excursii pe mare cu Thassos Private Cruising and Sportfishing din Limenaria – distracție și experiențe inedite!

Thassos Private Cruising and Sportfishing din portul nou din Limenaria organizează croaziere private și excursii pe mare, servicii charter private, excursii pentru sport de agrement și excursii de pescuit.

Ambarcațiunea de croazieră Arhanghelul Mihail are numai recenzii de 5 stele. De tip KRETA MARE 898 CRUISER, aceasta este o ambarcațiune rapidă și sigură concepută pentru a călători pe mare.
Spatiile sale confortabile, in combinație cu croaziera lină oferită de carena semi-deplasantă pe care o are, o fac ideala pentru pescuit, plimbări de agrement și relaxare, pentru până la 12 persoane.
Cu o rază de acțiune de 550 de mile marine și viteze de până la 30 de noduri, orizontul încetează să mai fie o graniță. Și nu în ultimul rând este de menționat ancora electrică, care a fost montată recent și dă o altă dimensiune pescuitului sportiv.

”Și în sezonul 2024 ne concentrăm pe oferirea unor servicii de calitate, în deplină siguranță. Așa cum v-am obișnuit din verile precedente, vă așteptăm pentru a crea împreună momente unice de distracție și relaxare. Așadar, și în anul acesta continuăm pe același traseu de succes, spre a vă aduce bucurie și momente speciale! Croaziere și servicii îmbunătățite vă așteaptă, pentru zile de neuitat din vacanța dumneavoastră!”

Thassos Private Cruising and Sportfishing organizează:

croaziere de o zi
croaziere pe durata mai multor zile
plimbări la apusul soarelui sau la răsăritul soarelui
plimbări la lumina lunii
excursii de noapte – petreceri de noapte
excursii surpriză
călătorii pentru sărbătoriri de evenimente – zi de naștere, cerere în căsătorie
turul insulei Thassos
excursii speciale de pescuit sportiv
transferuri cu barca
excursii în alte insule Samothraki, Limnos etc.
croaziere exclusive (private)
excursii personalizate.

”Contactați-ne și aflați primii ofertele noastre și programele de rute actualizate!
Ne puteți găsi prin intermediul rețelelor sociale și nu ratați șansa să vizitați noul nostru site web: https://thassoscruising.gr unde găsiți toate informațiile despre noi, noutăți și detalii despre serviciile noastre!”

”Rezervări se pot face și la chioșcul nostru din portul nou Limenaria (vis-a-vis de secția de poliție), unde vă așteptăm să ne cunoașteți și să simțiți ospitalitatea și sinceritatea, care ne fac să fim diferiți și incomparabili de oricare alții!”

Date de contact Thassos Private Cruising and Sportfishing:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/okQGBajB4ZjYR2VTA
Limenaria
Facebook: Thassos private cruising & sportfishing
Instagram: thassosprivatecruising_fishing
Website: https://thassoscruising.gr

Rezervări
Email: thassosprivatecruising_fishing@yahoo.com
Telefon: +30 6942 871 523

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - croaziere private pentru relaxare și aventuri pe mare, în condiții de siguranță și confort; - pescuit sportiv, amintiri de neuitat; - excursii personalizate, sărbătoriri de evenimente, croaziere exclusive; - servicii de calitate, cu oferte atractive.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos