Taverna Xalkia ΧΑΛΚΙΑ

Tradiție și savoare

Taverna tradițională Xalkia ΧΑΛΚΙΑ din Limenaria vă oferă preparate grecești tradiționale, într-o atmosferă familială,  în curtea cu trandafiri și măslini.

Taverna Xalkia ΧΑΛΚΙΑ este situată la ieșirea din Limenaria, spre Tripyti și Skala Maries, pe partea opusă mării, la cca. 500 m după indicatorul de ieșire din localitate.

Este o tavernă tradițională, a familiei ΧΑΛΚΙΑ – Sakis, Magda și Kleopatra, care își primește oaspeții – localnici și turiști, încă din anii ’80.

Într-o curte cu trandafiri și măslini, într-un cadrul plăcut și familiar, vă puteți alege din preparatele tradiționale pregătite zilnic de Magda – din carne de miel, porc și pui – la cuptor, la grătar, souvlaki, musca, pastitio, brânză și paste, legume preparate la cuptor sau la grătar. Salatele sunt preparate pe loc, la comandă, din legume proaspete.
Aici găsiți pește proaspăt și fructe de mare, pregătite la grătar sau la tigaie.
Sau puteți lăsa gazda să vă pregătească o gustare – meze, cu de toate, care merge perfect cu un păhărel de ouzo sau tzipouraki.
Iar desertul va fi surpriza.

La o vorbă, la răcoare, cu familia și prietenii, bucurați-vă de o mâncare gustoasă, într-o atmosferă tradițională grecească.

Aici timpul trece altfel. Nu veniți pe grabă, veniți să intrați în atmosfera grecească, să vă tihnească.

Taverna Xalkia ΧΑΛΚΙΑ vă așteaptă pentru masa de prânz sau cină, în fiecare zi a săptămânii, de la 11:00 la 17:00.
Vineri, sâmbătă și duminică este taverna este deschisă de la 11:00 la 21:00.

Date de contact Taverna Xalkia ΧΑΛΚΙΑ:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/pHMpRQhG6zaEowxGA
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/xalkiataverna

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosferă tradițională grecească, relaxantă; - tavernă deschisă tot timpul anului, frecventată de localnici; - mâncare delicioasă pregătită zilnic din ingrediente proaspete; - experiență autentică, oferită de o familie ospitalieră.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos