Taverna Ta Platania

Tradițional, la răcoarea platanilor, cu priveliște uimitoare la mare

Taverna Ta Platania – tradiție grecească, preparate la proțap, deserturi răcoritoare, priveliște uimitoare la mare, aproape de Skala Potamia

Taverna Ta Platania este situată chiar lângă drumul principal ce înconjoară insula, la 2 km de Skala Potamia și la 5 km de satul Kinira. Este loc deosebit, unde vă puteți delecta cu o masa grecească tradițională sau opri la un popas răcoritor, când veniți de la plajă.

”Taverna familiei noastre este deschisă din anul 1975. O veți găsi printre bătrânii platani și vă veți bucura de o spectaculoasă priveliște la smaraldul mării.”

Taverna este renumită pentru preparatele tradiționale pregătite la proțap – miel, ied, porc și desigur, specialul kokoretsi.
Mâncăruri gătite sau frigărui, salată din legume locale proaspete, aperitive tradiționale cu ingredient locale vă îmbie, pentru a reveni iar și iar.

Ce poate fi mai plăcut, înainte sau după o zi de plajă decât o oprire la umbra platanilor, pentru o cafea bună, un desert sau o înghețată artizanală? Și toate acestea însoțite fiind de priveliștea incredibilă – marea de smarald și frumoasa insulă Krambousa.

Iar în sezon, vă puteți distra la serile grecești, cu muzică LIVE și atmosferă tradițională.
Sunt câteva locuri, în insula Thassos, care par desprinse de timp, pe care ai vrea să le păstrezi ca dragi amintiri. Taverna Ta Platania este unul dintre acestea.

Date de contact Taverna Ta Platania:

Email: platania.thasos.1@gmail.com
Telefon: +30 2593 041 340

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - deserturi savuroase la umbra platanilor bătrâni; - priveliște incredibilă la mare și la insula Krambousa; - preparate tradiționale grecești delicioase, miel și ied la proțap; - seri grecești.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos