Taverna Drosia

Gust autentic, la munte

Taverna Drosia din satul Rachoni – totul proaspăt și cu gust “ca de la țară”. Tradiție, într-un loc ospitalier, la umbra bătrânilor platani, la poalele munților.

Taverna Drosia sau Taverna “La răcoare” este amplasată în satul Rachoni, de la poalele munților, situat în partea nord-vestică a insulei. Accesul este ușor, sunt cca. 4 km din șoseaua ce înconjoară insula, pe un drum asfaltat, cu doua benzi, panta lină.

Taverna are o gradină imensă, în imediata vecinătate a renumitei bisericuțe cu izvorul tămăduitor, iar mesele sunt risipite la umbra platanilor. Se poate sta și la o terasa acoperită.
La Drosia veți fi serviți cu mâncarea tradițională, proaspătă și bine preparată! Vă recomandăm platourile cu grătar de porc, vită, oaie, frigărui, cotletele de berbecuț ce se topesc în gură, peștele proaspăt, salatele și poate cei mai buni cartofi prăjiți din insula – din spusele oaspeților.

Totul este proaspăt și cu gust “ca de la țară – în Grecia”. Mâncare tradițională, într-un loc ospitalier!

Makis, patronul, vă va servi cu cele mai gustoase preparate.

Serviciul dedicat se îmbină perfect cu prospețimea și autenticitatea preparatelor, oferindu-vă o experiență culinară de neuitat “ca de la țară”.

În sezon, în fiecare sâmbătă se organizează seri grecești – cu muzica LIVE și dans, într-o atmosferă tradițională și prietenoasă!

Parcarea este mare și vă stă la dispoziție gratuit.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3848?hl=en
Rachoni, Thassos
Facebook: https://www.facebook.com/makisfragakis
E-mail: fragakismakis@gmail.com
Tel.: +30 2593 081508

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - autenticitatea bucatelor tradiționale, proaspete și delicioase; - atmosfera relaxantă în grădină, sub umbra răcoroasă a platanilor; - serile grecești cu muzică și dans.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos