Summer Dreams Studios

Confort și relaxare

Summer Dreams Studios, o cazare confortabilă, cu o curte frumos amenajată, în Skala Potamia

Vila Summer Dreams Studios este situată pe drumul principal care trece prin Skala Potamia, la aproximativ 900 m de plajă și 600 m de centrul stațiunii.

Sunt șase unități de cazare distincte, un apartament și cinci studiouri –  două studiouri cu patru paturi și trei studiouri duble.

Studiourile duble au un pat dublu, iar studiourile cu patru paturi au un pat dublu și o canapea extensibilă. În studiourile cu patru paturi, canapeaua este mai mică, deci această unitate este destinată părinților cu doi copii mai mici. Suprafața studiourilor este de 25 m2.
Apartamentul este format dintr-un dormitor cu un pat dublu, iar camera de zi este o canapea extensibilă. Aparatele de aer condiționat sunt amplasate în ambele camere, precum și un TV cu antenă prin satelit. Apartamentul este foarte spațios, situat la parter și are aproximativ 40 m2.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat și bucătărie, internet WiFi și plase de țânțari. Pătuțul de copii este disponibil la cerere în momentul rezervării.
Igiena este menținută la un nivel ridicat prin curățenie zilnică. Prosoapele se înlocuiesc la fiecare două zile, iar lenjeria de pat la fiecare trei zile.

Curtea este foarte frumos amenajată, cu locuri de joacă și relaxare.

Curtea are o zonă comună, unde oaspeții se pot relaxa. De asemenea, există o zonă amenajată pentru copii, cu o mulțime de jucării. O parte a curții este pavată.

Această cazare are și parcare privată, unde oaspeții își pot parca mașinile. Trebuie să menționăm că nu există spațiu pentru fiecare oaspete, dar vă puteți lăsa mașina lângă cazare.
Proprietarii sunt foarte amabili și întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.
Cel mai apropiat supermarket și o brutărie sunt situate la 100 m distanță de cazare.
Summer Dreams reprezintă o alegere excelentă, dacă doriți cazare într-o zonă liniștită și totuși aproape de toate atracțiile oferite de Skala Potamia.

Date de contact Summer Dreams Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75194
Skala Potamia
Website: http://www.summerdreams.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057090565241

Rezervări
E-mail: info@summerdreams.gr
Tel.: +30 6942423648; +30 2593 061057

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația convenabilă, acces facil; - dotări și confort; - curtea frumos amenajată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos