Snack Bar Mama’s

Gyros ca la mama (grecoaică) acasă

Gyros, preparate la minut și renumitele clătite, la Snack Bar Mama’s în Potos. Prețuri accesibile, servire la terasă sau de comandat pentru la plajă sau la cazare.

Snack Bar Mama’s este amplasat în Potos, pe strada principală care coboară spre plajă.
De dimineața până târziu în noapte, aici găsiți preparate la minut de cea mai bună calitate: gyros, burgeri, sandwich-uri, salate, precum și băuturi răcoritoare, cafea, bere.
Preparatele sunt realizate la comandă, în fața dumneavoastră și le puteți savura la terasă sau le puteți lua la pachet.

La prețuri accesibile, aveți o masă cu specific grecesc, ca la mama (grecoaică) acasă!

Să nu uitați, neapărat să încercați clătitele… poate că ați aflat deja ca sunt printre cele mai bune! Clătite sărate – aperitiv, cu brânză, șuncă și ciuperci sau clătite dulci, cu gem de diverse sortimente sau ciocolată.
”Chiar în inima stațiunii Potos, la doi pași de plajă – găsiți un gyros cum numai noi știm sa-l pregătim! O gustare, un prânz sau o cina – la preturi foarte rezonabile! De luat pe plajă, la cazare sau cel mai bine la mesele noastre așezate strategic, de unde puteți sa vedeți furnicarul plimbăreților prin Potos!”

Date de contact Snack Bar Mama’s:

Potos
Telefon: +306941590559

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - preparate la minut, bune și la prețuri convenabile; - posibilitatea de a lua masa la terasă sau de a comanda pentru plajă sau la cazare; - clătite foarte bune.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos