Skalistiri Garden Center – Skala Rachoni

O amintire verde din Thassos, pentru casă sau grădină

Skalistiri Garden Center din Skala Rachoni – un paradis al plantelor și florilor pentru casă și gradină. Alegeți cadoul perfect – o amintire verde din vacanța în Grecia!

Bine ați venit în lumea minunată a plantelor!

Skalistiri Garden Center a fost înființat în anul 2010 în scopul producerii și vânzării de arbori ornamentali și fructiferi, precum pentru amenajarea și întreținerea grădinilor și a spațiilor verzi.

Sediul principal și serele se află în Skala Rachoni, chiar lângă șoseaua de centură a insulei.
Un al doilea magazin este situat în Limenaria, în zona centrală, accesul făcându-se tot din șoseaua de centură a insulei.

Ce găsim în acest paradis al plantelor și florilor pentru casă și gradină?

Aveți de ales dintr-o gamă diversificată de plante de interior și exterior. Găsiți flori anuale și perene, flori de gradină, plante cățărătoare și aromatice. Sau poate doriți pomi fructiferi – portocali, lămâi, mandarini, măslini, arbori și arbuști ornamentali – chiar și palmieri.

O mare parte din plante provin din serele și pepinierele proprii.

Selecția variată de plante vă oferă posibilitatea de a crea peisajele dorite în curțile, grădinile și terasele dumneavoastră. Iar cei care dispun de spațiu mai restrâns pot opta pentru plante de interior și balcon sau de plante perene mici.

Tot aici găsiți sol vegetal, îngrășăminte și amelioratori pentru sol, sisteme automate de irigare, ghivece și jardiniere de flori, unelte și echipamente de grădinărit.

”Ne ocupăm de proiectarea arhitecturală, peisagistică, amenajarea și întreținerea grădinilor, precum și de alegerea corectă a plantelor, plantarea și monitorizarea dezvoltării acestora. Concepte personalizate, soluții complete.”

”Sediul principal și filiala sunt situate pe insula Thassos, dar suntem capabili să întreprindem activitățile de amenajare a grădinilor în toată prefectura Kavala. Printre clienții noștri se numără majoritatea celor mai mari hoteluri din Thassos. Totodată ne ocupăm de un număr semnificativ de grădini ale reședințelor permanente sau de vacanță.”

Proiectele Skalistiri Garden Center sunt susținute de o echipă de tehnicieni și horticultori cu înaltă calificare, pregătită să găsească soluțiile cele mai bune pentru clienți. Implementarea este realizată de personal cu experiență – toate acestea făcându-se sub permanenta supraveghere a proprietarilor firmei.

”Scopul nostru este ca toți clienții noștri să se bucure de o grădină frumoasă, confortabilă și mai presus de toate funcțională și durabilă, adaptată la microclimatului zonei.” – Maria Ioannidou, Pepiniera Skalistiri.

Poposiți în plimbările dumneavoastră prin insulă la Skalistiri Garden Center – din Skala Rachoni sau din Limenaria!

Pășiți cu încredere în paradisul proaspăt al culorilor, miresmelor și al formelor! Alegeți pentru dumneavoastră sau cei dragi cadoul perfect – o amintire verde din vacanța în Grecia!

Dăruiește o plantă la ghiveci!

Plantele oferite cadou pot fi un simbol frumos al vieții, un cadou eco, original și chiar o speranță pentru un viitor mai “verde”.
Ca semn de recunoștință, de prietenie sau de dragoste, cu o ocazie specială sau fără, puteți oricând surprinde pe cineva drag, oferindu-i în dar o plantă la ghiveci.
Pentru planta aleasă veți primi instrucțiunile de îngrijire specifice, aceasta putând fi plantată în gradină sau cultivată în ghiveci, în casa sau în balcon.
Dacă le îngrijiți corespunzător, vă puteți bucura de plantele în ghiveci de la un an la altul, iar ghivecele pot fi accente inspirate de decor. Exista o multitudine de specii de flori care cresc bine în ghivece și înfloresc frumos chiar și în interior.

Măslinii
Mitologia Greciei povestește că atunci când zeița Atena și-a înfipt sabia în pământ, aceasta s-a transformat într-un măslin. O amintire minunată din Grecia poate fi un mic măslin, pentru colțul de terasă de inspirație grecească.
În România, măslinii vor crește mai greu, clima nefiind extrem de caldă, similară celei din Grecia. Însă, crescut în ghivece, ținut în casă pe perioada iernii și bine îngrijit, măslinul se va dezvolta frumos.

Bougainvillea – Floarea de hârtie
Nu ne putem gândi la un peisaj grecesc fără să includem spectaculoasa Bougainvillea. Colorați-vă terasa sau grădina în stil grecesc, cu o superba Bougainvillea. Delicatețea florilor ii dau denumirea populară de “floarea de hârtie”. Este o floare unică, cu nuanțe ce variază de la roz spre roșu și alb, galben și crem. Este o bogăție de culoare ce îmbracă gardurile sau casele tradiționale ale Greciei. Aceasta poate fi plantată în toate tipurile de pământ.

Vacanța petrecută în Grecia – cu peisajele sale florale încărcate de istorie și mitologie ne rămâne în suflet. Să ne bucurăm și acasă de un strop din emoția elenă, îngrijind planta pe care ne-am ales-o de la Skalistiri Garden Center – fie că este un măslin, un portocal, un lămâi, o Bougainvillea sau o altă comoară verde.

Skalistiri Garden Center – Limenaria

Date de contact Skalistiri Garden Center – Skala Rachoni:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/RPmZPNGVnCbmBii38
Sediul central: Scala Rachoni,
64010 Thassos
Telefon: +30 25930 81000
email: maria@skalistiri.gr
Facebook: https://www.facebook.com/skalistirithasos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - varietate bogată de plante pentru interior și exterior, inclusiv arbori ornamentali; - expertiză de top în proiectarea, amenajarea și întreținerea grădinilor, - cadouri frumoase pentru casă și grădină - măslini, portocali, lămâi, Bougainvillea aduc atmosfera elenă acasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos