Sirines Apartments

Confort și relaxare

Sirines Apartments, Skala Prinos –  maisonettes confortabile, grădină, loc de joacă pentru copii și plaje la doar câteva minute

Sirines Apartments sunt situate în Skala Prinos, Dasilio, într-o zonă liniștită. Fără trafic agitat în jur, sunt  în mijlocul unei oaze de verdeață, la doar 5 minute de plajă și mare. Acest complex cuprinde 4 maisonettes și un studio. Toate sunt complet echipate pentru sejururi în regim self-catering, oferind o experiență confortabilă și relaxantă.

Maisonettes-urile, cu o suprafață de 52 de metri pătrați fiecare, dispun de patru paturi de o persoană și o canapea extensibilă, putând găzdui până la 4 persoane într-un spațiu confortabil și bine organizat. Studio-ul este amenajat cu un pat dublu, oferind totodată intimitate și confort pentru 2 persoane.

Atât maisonette-le, cât și studioul sunt dotate cu următoarele: plită electrică, frigider mare, cafetieră, aer condiționat, televizor, uscător de păr și acces la internet Wi-Fi, oaspeții bucurându-se de toate utilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

În curtea mare, cu multe flori, copaci exotici și un mic iaz cu pești colorați, sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și o zonă specială pentru grătar și luat masa în aer liber.

Parcarea umbrită, este disponibilă gratuit pentru oaspeți.

La doar câteva minute de mers pe jos se află două plaje cu nisip, unde vă puteți relaxa și bucura de mare și soare.

La doar 750 metri se găsește Taverna Oneiro Zois, unde oaspeții beneficiază de o reducere de 10% la fiecare masă, completând astfel oferta diversificată a acestui plăcut complex de cazare.

Oneiro Zois Taverna

Date de contact Sirines Apartments:

Localizare : Dasillio Prinos
Thassos Island, 64010 Greece
Rezervări
E-mail: info@oneirozois.com
Tel.: +30 25930 71445; Mobil: +30 6944784988

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația liniștită și fără trafic, perfectă pentru relaxare; - confort; - grădina cu locuri de joacă și grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos