Oneiro Zois Taverna

Ospitalitate și tradiție grecească autentică

Taverna Oneiro Zois, un local tradițional în Skala Prinos, oferă specialități locale, într-o atmosferă familială. Bucurați-vă de ospitalitatea autentică într-un peisaj pitoresc.

Taverna Oneiro Zois vă așteaptă cu specialități locale și gusturi tradiționale grecești. Este situată în Skala Prinos, în frumoasa și înverzita zonă Dasilio, renumită pentru plajele cu nisip, umbrite de păduri de pini.

Această locație familială și reconfortantă se definește ca fiind o tavernă grecească tradițională, deschisă pe toată perioada estivală.

Oneiro Zois Taverna vă oferă o gamă diversificată de preparate, inclusiv pește proaspăt, fructe de mare, preparate tradiționale grecești, paste, risotto, carne la grătar, pizza proaspăt pregătită, aperitive, salate personalizate și omlete.

Nu ratați SPECIALITĂȚILE BUCĂTARULUI, pe care nu le găsiți în niciun alt meniu din insulă!

Meniul cuprinde și o selecție generoasă de vinuri locale, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare și cafea, pentru a satisface gusturile clienților.

Cu o program extins pe toată durata zilei, taverna vă întâmpină pentru prânz și cină, fiind deschisă de la ora 11.00 dimineața până la miezul nopții, în perioada cuprinsă între începutul lunii mai și mijlocul lunii octombrie.

Pentru cei mici, există un loc de joacă în grădină. Parcare disponibilă chiar lângă tavernă.

Proprietarii tavernei sunt mândri că duc cu cinste, mai departe, tradiția familiei, care de patru generații lucrează în domeniul ospitalității –restaurante și cazări.

Proprietarii tavernei vă așteaptă și la cazările pe care le dețin:

Oneiro Zois Rooms

Sirines Apartments

Date de contact Oneiro Zois Taverna

Localizare: Skala Prinos
Website www.oneirozois.com

Rezervări
E-mail: info@oneirozois.com
Tel.: +30 25930 71445; Mobil: +30 6944784988

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - preparate locale variate și specialitățile bucătarului; - ambientul familial și reconfortant; - programul extins pentru prânz și cină; - tradiție și mândrie în ospitalitate, transmisă de patru generații.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos