Potos Hotel

Un colț de Paradis

Hotelul Potos din Potos – alegerea perfectă pentru o vacanță memorabilă. Piscină, camere confortabile, restaurant și servicii de calitate, oferind experiențe unice pe malul Mării Egee.

Hotelul Potos este situat la doar 60 metri de mare și la 100 metri de centrul stațiunii Potos, într-o zonă liniștită. Acesta vă asigură un cadru perfect de vacanță: camere spațioase, piscină, bar la piscină, restaurant și loc de joacă pentru micii oaspeți! !

Varietatea de opțiuni de cazare include camere single, duble și triple, 4 apartamente cu living și dormitor, precum și 4 apartamente cu bucătărie. Acestea au dormitor pentru două persoane și cameră de zi pentru una sau două persoane suplimentare. În imediata apropiere a terenului de joacă, se găsesc 4 garsoniere spațioase, potrivite pentru găzduirea a 3 persoane și dotate cu chicinetă.

Toate camerele dispun de facilități moderne, inclusiv balcon, duș cu toaletă, uscător de păr, telefon, TV prin satelit, aer condiționat (răcire-încălzire), minibar, radio și seif. Cu 70% dintre camere oferind priveliști uimitoare la mare și la piscină, Hotelul Potos se distinge prin atenția acordată confortului oaspeților săi.

Piscina și zona de relaxare sunt ideale pentru întreaga familie.

Oaspeții se pot bucura de experiența culinară sau de o băutură relaxantă admirând apusul spectaculos de pe balcon. Servicii de room service sunt disponibile.

Dacă doriți să luați masa, în cadrul complexului este renumitul restaurant Loukoulos, care servește micul dejun, prânzul și cina, în unele seri putându-vă bucura de seri grecești.

Loukoulos Restaurant

Avem tot ce vă doriți pentru a vă asigura că vacanța dumneavoastră este una de neuitat”. 

Date de contact Potos Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60488
Potos
Website: https://www.hotelpotos.com/en/
Facebook: https://www.facebook.com/hotelpotos

Rezervări
Tel.: +30 2593051416
E-mail: info@hotelpotos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - poziția centrală: 60 m de mare, 100 m de centru; - piscină, loc de joacă; - restaurant; - varietatea de camere: single, duble, triple și apartamente confortabile; - facilitățile și dotări moderne.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos