Pitsi Riki

Bucurie pentru copii

Magazinul Pitsi Riki din Potos cu hăinuțe pentru copii: modele frumoase și vesele, pentru vacanță sau pentru momente speciale

Magazinul Pitsi Riki, cu articole pentru bebeluși și copii, se afla în Potos, în zona centrală, pe strada care coboară din șosea, oblic spre mare. La aproximativ 100 de metri de la șosea, veți vedea magazinul în partea stângă.

”Ceva frumos pentru copiii noștri! Vă invităm sa intrați în magazinul nostru și să descoperiți lumea veselă a hăinuțelor pentru copii!”

Varietatea modelelor, îmbinată cu culori vii și imprimeuri adorabile, este concepută pentru a aduce bucurie atât micuților, cât și adulților. Modelele colorate și cu imprimeuri nostime îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Creații speciale pentru momente speciale: haine personalizate, seturi, piese separate sau combinații.
Găsiți creații unice potrivite pentru momente deosebite: haine personalizate, seturi complete, piese individuale sau combinații ingenioase.

Bucurie și experiență plăcută în cumpărături pentru cei mici.

”Vă  ajutăm să alegeți produselor perfecte pentru cei mici din viața dumneavoastră. Ne dorim ca experiența de cumpărături să fie una plăcută și memorabilă!”

Cumpărături plăcute!

Date de contact Pitsi Riki:

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - gama selecționată de îmbrăcăminte pentru copii; - calitate și design deosebit; - experiența plăcută de cumpărături; - îmbrăcăminte pentru vacanță sau pentru momente speciale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos