Petrinos Fournos – Πετρινος Φουρνος

Patiserie, cofetărie, brutărie - totul proaspăt și gustos

Petrinos Fournos – Πετρινος Φουρνος din Prinos, brutărie – patiserie – cofetărie renumită, cu produse proaspete și gustoase. Tradiție și rafinament.

Petrinos Fournos – Πετρινος Φουρνος este o renumită brutărie situată în satul Prinos, situată chiar la strada principală, vis – a – vis de parcarea mare, în care se organizează lunea târgul săptămânal.

Aici găsiți produse de panificație, patiserie tradițională și cofetărie, proaspăt preparate și cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.

Brutăria funcționează din anul 2001 și aici se prepară artizanal pâine dospită, lucrând manual, cu pasiune, dragoste și ingrediente pure.

O mare varietate mare de bunătăți pentru micul dejun, plăcinte tradiționale, cornuri, covrigi cu susan și multe altele vă așteaptă zilnic proaspete.

Pentru ocazii festive puteți alege totul care vă place sau puteți comanda un tort personalizat.

Până la începutul sezonului, în luna iunie, brutăria Petrinos Fournos este deschisă de luni până sâmbătă, de la 6.00 dimineața pana la 14.00 după-amiaza, duminica este închis.

În sezon programul se extinde.

Vă puteți lua cafea – take away, este spațiu special amenajat pentru preluare și parcare în imediata apropiere.

Date de contact Petrinos Fournos – Πετρινος Φουρνος:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57594
Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%B5%C … 9674902404

Comenzi
E-mail: petr.fournos@gmail.com
Tel.: +30 2593072040; +30 6976795028

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - bunătățile proaspete și tradiționale, preparate manual, cu artă și dragoste; - ingredientele de cea mai bună calitate pentru produse excepționale; - variatea de specialități pentru micul dejun și alte tentații culinare delicioase; - serviciul de cafea take-away.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos