Petra Houses

Discreție, calitate, opțiuni variate

Petra Houses, trei case de vacanță confortabile, în Potos, într-o zonă liniștită, cu facilități excelente și grădină frumos amenajată

In Potos, la aproximativ 600 m de plajă, pe drumul care duce spre satul Theologos, Petra Houses vă oferă două bungalow-uri și o mezonetă. Cele trei case de vacanță sunt amplasate într-o curte mare, frumos amenajată, iar zona este liniștită, cu livezi de măslini.

Cele două bungalow-uri, deumite Aristotel și Epicur, au capacitatea de a găzdui câte 5 persoane fiecare, în timp ce maisonetta denumită Tucidide, construită pe doua nivele, poate primi maxim 4 oaspeți.

Fiecare bungalow este dotat cu aer condiționat și are o zonă de living în care se află bucătăria complet utilată, o masă și scaune, o canapea dublă extensibilă, lângă care este plasată o mica bibliotecă cu literatură locală.
Dormitorul separat are un pat dublu și unul single și un dulap.
Baia este dotată cu duș și cu mașină de spălat.
In fiecare bungalow pot fi cazate maxim 5 persoane.
Terasele din fața intrării sunt dotate cu mese și scaune.

La primul nivel al mezonetei se afla zona de living cu bucătăria complet utilată, o masă si scaune, televizor și o canapea single.
Baia cu duș este amplasată la acest nivel.
La etaj se află dormitorul un pat dublu și unul single, televizor și aer condiționat.
Atât living-ul cat și dormitorul au cate un balcon dotat cu masă si scaune. In mezonetă pot fi cazate maxim 4 persoane.

Facilități:

Zonă de grătar
Grădină
Wi-Fi
Parcare privată
Aer condiționat
Balcon
Încălzire centrală
Bucătărie
Coffee maker
Uscător de păr
Fier de călcat
Cană fierbătoare
Frigider
TV prin satelit
Baie cu duș
Masă și scaune
Toaster.

”În limba greacă, „petra” înseamnă „piatră”. După cum sugerează cuvântul, am decis să ne denumim casele de vacanță după peisajul pietros dominant al insulelor grecești ca simbol al stabilității, continuității și valorilor atemporale, în concordanță cu convingerile și conceptul nostru cu privire la stilul serviciilor oferite oaspeților noștri.”

Cele trei case de vacanță se află într-o zonă liniștită, înconjurată de livezi de măslini. In gradina mare, cu măslini, frumos amenajată,  sunt plante aromatice și legume care pot fi consumate de oaspeți. De asemenea, aici exista și loc amenajat pentru grătar.

”Credem cu tărie că discreția, serviciile de calitate și opțiunile variate pot crea toate premisele pentru o experiență de vacanță de neuitat. Așadar, dorim să oferim oaspeților noștri cele mai bune condiții pentru a-și îndeplini visele de vară!”

Date de contact pentru Petra Houses:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 1324?hl=en
Potos
Website: http://petrahouses.gr/index.php/en/
Facebook: https://www.facebook.com/petrahouses

Rezervări
E-mail: info@petrahouses.gr
Telefon: 0030 2593 053 506 ; 0030 6972 514 305.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația convenabilă, în Potos, la 600 m de plajă, într-o zonă liniștită cu livezi de măslini; - dotările moderne, confort; - grădina, terasele, zonă de grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos