Pefkospilia Restaurant

Savoare culinară, la malul mării, sub pini

Pefkospilia Restaurant, situat la malul mării, la capătul plajei Pachis – plăcerile culinare autentice, într-o ambianță minunată

Situat la extremitatea sudică a plajei Pachis, Pefkospilia Restaurant vă așteaptă cu o experiență culinară deosebită. Accesul facil de pe șoseaua principală a insulei face ca destinația să fie ușor accesibilă, iar atmosfera sa unică, înconjurată de pini și aflată în imediata proximitate a malului mării, vă va cuceri.

Meniul diversificat al restaurantului cuprinde opțiuni delicioase precum pește proaspăt, fructe de mare, preparate tradiționale, aperitive tentante, paste savuroase și carne la grătar. Fiecare fel pregătit cu migală și atenție la detalii, pentru a vă oferi o experiență gustativă autentică.

Servirea promptă și atmosfera prietenoasă fac din Pefkospilia un loc ideal pentru o cină romantică, la apus de soare sau o masă relaxată, cu familia sau prietenii.

În plus, serile cu muzică grecească LIVE adaugă o notă specială experienței gastronomice. Oportunitatea de a crea împreună amintiri de neuitat, sub acordurile melodioase ale muzicii grecești, face ca fiecare vizită la Pefkospilia să fie una memorabilă.

Descoperiți bucuria unei escapade culinare la Pefkospilia Restaurant, unde deliciile mediteraneene și locale și ospitalitatea se întâlnesc într-un cadru marin de neuitat.

Date de contact Pefkospilia Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.62604
Pachis
Website: https://www.facebook.com/pefkospilia/
Instagram: https://www.instagram.com/pefkospilia/

Rezervări
E-mail: pefkospilia@yahoo.com
Tel.: + 30 2593 081051

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pachis
Direcții

Recomandăm pentru: - varietatea culinară: pește proaspăt, fructe de mare și preparate tradiționale delicioase; - amplasare la malul mării, la capătul plajei Pachis; - ambianța plăcută pentru cine romantice și mese relaxate; - seri cu muzică grecească LIVE pentru amintiri autentice.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos