Panorama Restaurant

Gust autentic, priveliște nesfârșită la mare

Savurați gusturi tradiționale grecești la Restaurantul Panorama, din pitorescul sat de munte Panagia. Priveliște uimitoare, preparate autentice, pentru experiențe memorabile.

Situat în fermecătorul sat de munte Panagia, Restaurantul Panorama vă oferă o călătorie culinară prin diversele și bogatele arome ale Greciei.

”Fie că vă plac fripturile suculente, fructele de mare proaspete sau bucătăria grecească autentică, restaurantul nostru vă oferă o experiență culinară de neuitat, cu priveliști uluitoare și servicii excepționale.”

Alertă de știri interesante!
”Restaurantul Panorama, cea mai tare nouă destinație de luat masa din Panagia Thassos! Cu noi proprietar și cu o echipă fresh, suntem încântați să vă invităm să experimentați cea mai bună vedere panoramică asupra golfului Golden Beach, în timp ce vă răsfățați cu pește zilnic proaspăt.”

Produse locale
”Ne angajăm să folosim cele mai proaspete produse locale pentru a ne crea preparatele. Avem o selecție de legume și fructe de sezon din piața locală și din propriile noastre grădini, asigurându-ne că fiecare masă este hrănitoare și plină de arome.”

Mâncăruri gătite în fiecare zi
”Bucurați-vă de o varietate de mâncăruri pregătite proaspăt în fiecare zi! Ne asigurăm astfel că obțineți cele mai bune arome și calitate. Ne mândrim să pregătim mese gătite delicioase în fiecare zi, chiar și în zilele de duminică și de sărbători. Pește proaspăt în fiecare zi!”

Panagia este un sat fermecător renumit pentru peisajele sale uimitoare și bogata moștenire culinară. Descoperiți cele mai bune experiențe culinare în această locație frumoasă, unde vă așteaptă arome autentice grecești și ospitalitate caldă.

”Urmăriți-ne pe rețelele sociale pentru actualizări despre evenimentele noastre muzicale LIVE, care au loc de 3-4 ori pe săptămână.”

În plus, bucurați-vă de comoditatea parcării private, a unei zone dedicate copiilor și a cocktailurilor semnătură.

”Nu ratați – alăturați-vă nouă pentru o experiență culinară de neuitat la Panorama!”

Date de contact Panorama Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.73142
Panagia, Thassos
Website: http://www.tavernapanorama.com/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063685925282

Rezervări
Email : tavernapanoramathasos@gmail.com
Telefon: +30 2593 061 006

 

 

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea spectaculoasă și mâncarea tradițională grecească autentică; - atmosfera primitoare cu spațiu de joacă pentru copii și parcare; - experiența autentică cu muzică live grecească.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos