Olivera Apartments

Lux și confort la prețuri rezonabile

Olivera Apartments, din Skala Rachoni – lux și confort, la prețuri rezonabile

Olivera Apartments sunt amplasate la doar 200 de metri de malul mării, având acces direct din drumul principal al insulei. Se află la o distanță de 8 kilometri de capitala Limenas, unde se află portul principal, și la doar 4 kilometri de Porto Prinos, al doilea port al insulei.

Unitățile de cazare sunt structurate pentru a satisface necesitățile familiilor și grupurilor: apartamentele cu două dormitoare pot găzdui până la 6 persoane, iar apartamentele cu un dormitor pot găzdui până la 4 persoane.
Toate apartamentele au, de asemenea, cameră de zi, baie și bucătărie complet utilată, cu frigider, cuptor, cafea și prăjitor de pâine.

Pentru vacanțe luxoase, dotările și facilitățile sunt pe măsură: aer condiționat, televizor, internet wireless gratuit și home cinema (pentru camerele de 6 persoane).

Terasele mari cu priveliște superbă sunt perfect armonizate cu grădina plină de măslini, flori și gazon.

Este locul ideal nu numai pentru nopți de relaxare, plajă și grătar, ci și pentru joaca veselă a copiilor în natură. Se oferă șezlonguri gratuite pentru a fi utilizate în curte.
Este disponibilă parcare gratuită.
Întreaga zonă din apropierea apartamentelor este foarte dezvoltată și vă permite să găsiți tot ce veți avea nevoie în timpul vacanței, ca supermarketuri, taverne, restaurante, închirieri auto, cafenele, stații de autobuz, benzinării, sporturi nautice, teren de tenis etc.
Luxul și confortul, împreună cu prețurile rezonabile, vor fi cu siguranță motive bune pentru a alege Olivera Apartments pentru a petrece vacanțe minunate în Insula Thassos .

Date de contact Olivera Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60946
Skala Rachoni
Website: https://www.apartmentsolivera.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/olivera.apartments

Rezervări
E-mail: info@apartmentsolivera.gr
Tel.: +306998650534; +302593081182; +306972606028
ALEXOPOULOU OLIVERA

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - la doar 200 m de malul mării, acces direct din drumul principal. - confort și echipare premium; - terase spațioase, grădină cu măslini, zonă de relaxare; - aproape de facilități diverse.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos