Olga’s Place

Gusturi tradiționale autentice, seri speciale

La Restaurantul Olga’s Place din Skala Rachoni vă așteaptă o experiență gastronomică autentică tradițională, seri grecești și muzică, pentru a reveni iar și iar.

Situat în pitorescul sat Skala Rachoni, pe drumul principal care duce către malul mării, renumitul Restaurant Olga’s Place este un loc care vă îmbie cu deliciile autentice ale bucătăriei grecești într-un ambient relaxant și primitor.

Bucurați-vă de o experiență culinară de neuitat. De la clasicele moussaka și souvlaki până la deserturi tradiționale, fiecare preparat reflectă bogăția și diversitatea bucătăriei grecești. Pește proaspăt, fructe de mare, carne pregătită la grătar, salate, pizza, paste, aperitive – sunt câteva dintre opțiuni.

Aici, atmosfera relaxantă și plină de farmec creează un cadru perfect pentru întâlniri cu familia și prietenii. Pentru un prânz lângă plajă sau o cină lângă mare, restaurantul este locul ideal pentru a vă bucura de momente de odihnă și distracție.

Distracție de neuitat: seri grecești sau seri cu muzică!

Acesta este unul din localurile care organizează cele mai frumoase seri cu muzică.

Personalul experimentat se străduiește să vă simțiți bine.  Olga’s Place este locul unde se întâlnesc tradiția și ospitalitatea, oferind clienților oportunitatea de a gusta autenticitatea bucătăriei grecești într-un cadru plăcut.

Rezervați-vă din timp masa, mai ales la serile grecești și cu muzică, pentru a fi siguri că prindeți loc.

Date de contact Olga’s Place:

Localizare: Skala Rachoni
Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100041334345314

Rezervări
Tel.: +30 2593 081081

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandă pentru: - mâncare tradițională, pește și fructe de mare, rețete autentice ale bucătăriei grecești; - ospitalitatea autentică; - seri speciale, greek nights cu muzică LIVE sau seri cu DJ.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos