Nisos Greek Cuisine

Bucătărie grecească, prețuri accesibile

NISOS Greek Cuisine din Limenaria – preparate proaspete, mâncăruri tradiționale, preparate gustoase de carne la rotisor, la prețuri accesibile

NISOS Greek Cuisine – Homemade Flavors, gusturi bune, mâncăruri tradiționale și carne la rotisor – în Limenaria,  în zona centrală, la începutul străzii pietonale paralelă cu faleza.

Aici găsiți în fiecare zi mâncare proaspăt gătită, atât mâncare tradițională, cât și tot felul de carne și preparate de carne la grătar și la rotisor.

Vă puteți alege dintr-o mare varietate de salate: salată grecească, salată verde, salată cu pui, salată cu ton și SALATĂ SPECIALĂ NISOS cu salată, legume la grătar, susan, oțet balsamic, parmesan și aperitive cu legume și brânzeturi.

Delicioase sunt preparatele de carne la grătar și la rotisor – pui, miel, ciolan de porc, fleică, kokoretsi, kondosouvli.

Sunt disponibile servicii Take away și livrare (delivery).

Parcare este disponibilă în apropiere, în portul nou.

O alegere excelentă pentru cei ce doresc să descopere autenticitatea bucătăriei grecești într-un ambient primitor și la prețuri accesibile.

Date de contact Nisos Greek Cuisine:

Comenzi și rezervări
E-mail: katoikongeuseis21@gmail.com
Tel.: +30 695 889 8094

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - mâncare tradițională gustoasă; - carne la grătar sau rotisor; - parcare gratuită în apropiere, în portul nou; - meniul variat, prețuri accesibile; - Take Away și delivery.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos