National Friend Car Rental

Închiriați mașina la cele mai bune prețuri!

Descoperiți frumusețea insulei Thassos în siguranță, cu National Friend Car Rental! Servicii de închiriere auto de încredere și flotă variată pentru explorarea insulei

National Friend Car Rental, o companie recunoscută pentru serviciile de închiriere auto de încredere și riguros organizate, se distinge prin calitatea remarcabilă a ofertei sale.  Cu sediul în Limenaria și cu o experiență de peste 20 ani, compania oferă servicii de calitate de închiriere autoturisme pentru vizitatorii insulei Thassos.

”Serviciile de calitate superioară  – all inclusive, pe care le oferim, în combinație cu tarifele competitive, ofertele speciale, fac din compania noastră alegerea optimă în timpul vizitei dumneavoastră în Thassos.”

Pentru cei care doresc să exploreze frumusețea naturii și să descopere siturile arheologice, satele unice așezate pe muntele insulei sau să se bucure de fiecare colț de plajă izolată și tavernă ascunsă, este esențial să dispună de mijloace de transport sigure și fiabile. Compania se angajează să ofere o calitate de neegalat, asigurând securitate și confort pentru excursiile pe insula Thassos.

Flota variată de autoturisme aflate în parcul auto include modele precum Fiat Doblo, Peugeot 207,  Renault Twingo, Dacia Sandero, Kia Picanto, Toyota Aygo, Hyundai i10, Fiat Punto și Suzuki Jimny 4×4.

Recomandarea este întărită de serviciile de calitate, tarife competitive și oferte speciale.

Transformați-vă vacanța obișnuită într-una extraordinară! Beneficiați de prețurile excelente și de mașinile noi. Porniți în explorare!

Date de contact National Friend Car Rental:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/dbrDnjaSFpLqxKSF6
Coordonate geografice – 40°37’35.35″N 24°34’31.80″E
Coordonate GPS – 40.626486, 24.575500
Limenaria
Website: http://nationalfriend.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/NationalFriend … os?fref=ts

Rezervări
E-mail: info@nationalfriend.gr
Antonis Antoniou
tel.: +30 25930-52877; mobil: +30 69749-30719

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - servicii de închiriere auto de încredere și riguros organizate; - experiență de peste 20 ani în domeniu; - flotă diversificată, cu modele noi; - calitate, siguranță și confort pentru excursii memorabile pe insulă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos