Maries Sea View

Confort, priveliște panoramică la mare, lângă plajă

Maries Sea View House, un apartament spațios și acces facil la plajă, în Skala Maries

Maries Sea View House este un apartament frumos, în pitorescul sat Skala Maries, cu vedere la mare, la mirifice apusuri de soare și la plaja Platanes, care are și o zonă amenajată cu umbrele și șezlonguri.

Apartamentul poate găzdui până la 6 oaspeți, iar poziția sa privilegiată permite oaspeților să meargă pe jos la plajă – vă puteți da seama din poze cât este de aproape plajă. Veți fi cazați într-un apartament confortabil, care este foarte răcoros în lunile fierbinți de vară.

Există o bucătărie mare și complet funcțională, separată de camera de zi printr-un bar. Bucătăria este dotată cu plită, ceainic, filtru de cafea, prăjitor de pâine și frigider mare.

Living-ul spațios, este dotat atât cu piese moderne, cât și tradiționale, îmbinate cu gust. Există un smart TV 50′ și wifi satisfăcător. Canapeaua poate fi folosita și ca pat – se extinde până la dimensiunile a două paturi de o persoană.

Exista o baie chiar lângă living și cele două dormitoare.

Dormitorul principal este dotat cu un pat dublu foarte confortabil și mare, iar al doilea dormitor are două paturi de o persoană. Ambele dormitoare au dulapuri mari.

La câțiva pași se află brutăria satului (1 min.), restaurante, cafenele, minimarketuri și magazine (2 min). De asemenea, apartamentul este situat destul de aproape (2 minute de mers pe jos) de stația de autobuz.

Este disponibilă o parcare publică în apropiere.

Locația liniștită a casei, vederea la mare și apusul de soare o fac o alegere excelentă pentru familii și grupuri mici de prieteni.

Date de contact Maries Sea View:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.51425
Skala Maries
Facebook: https://www.facebook.com/mariesseaviewhouse

Rezervări
E-mail: bpapanik@gmail.com
Tel.: +30 6945377993

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - panorama impresionantă la mare și apusurile spectaculoase; - accesul facil la plajă; - apartamentul confortabil.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos